Tot mai multe afaceri din Japonia isi indreapta atentia catre automatele de vending pentru a isi vinde produsele, totul se intampla datorita pandemiei de COVID-19.

Conform Nippon TV News 24 Japan, o serie de mici comercianti si manufacturieri “imbratiseaza” automatele de vending pentru a isi vinde produsele.

  • O cofetarie din Japonia pune la dispozitia clientilor, prajituri 24/7. Se pare ca ideea folosiri unui vendomat pentru vinderea produselor a fost atat de buna incat acum 90% din totalul vanzarilor se face prin aceasta metoda.
cake

Aceasta este doar una dintre afacerile care incearca, astfel sa limiteze efectele pandemiei asupra business-ului.

dressing
  • O alta mica companie vinde peste 200 de sticle de dressing pentru salata in fiecare zi, prin intermediul unui automat de vending. Conform reprezentantilor companiei, se pare ca vanzarile au crescut din cauza faptului ca, consumatorii prefera sa manance in siguranta proprilor locuinte si nu mai frecventeaza atat de mult restaurantele. Aceasta explozie l-a facut pe producatorul de dressing pentru salate sa investeasca intr-o fabrica unde planuieste sa produca peste 40.000 de unitati lunar.
  • O organizatie non-profit vinde cu ajutorul aparatelor de vending, produse hand-made precum cercei si masti. Aceste vendomate au fost instalate pentru a ii ajuta pe artizanii afectati de inchiderea targurilor si pietelor unde acestia isi vindeau produsele
hand-made

Afla mai multe despre CATALOGUL NATIONAL ONLINE AL FIRMELOR DE VENDING DIN ROMANIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*