Loteria Română unul dintre cel mai mari provideri de jocuri de noroc din tara noastra ofera clientilor posibilitatea de a isi achizitiona produsele loteristice prin intermediul terminalelor de plata. Inca o data industria de vending isi demonstreaza utilitatea atat pentru comercianti cat si pentru clienti.

C.N. ”Loteria Română” S.A. a anunțat printr-un comunicat publicat pe loto.ro că de acum participarea la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara. Rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajunge astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face în siguranță,  prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată  SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. “Loteria Română” S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate Stațiile de Plată SelfPay este disponibilă pe site-ul www.selfpay.ro precum și pe site-ul Loteriei Române Link Locații.

“Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de plăți de pe piață, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziția jucătorilor noștri cărora le mulțumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române, una dintre cele mai importante instituții cu tradiție a statului român, aflată în prezent sub coordonarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri” – a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*