Această reușită a conducerii este o veste nemaipomenită pentru industria monetară și de vending în condițiile în care acestea au posibilitatea de a actualiza mecanismele pe bază de monedă, asigurând economisirea a 16,8 milioane £ din industria de vending o adevărată mână de ajutor în contextul situației economice actuale. Jonathan Hilder, CEO al Asociației de Vending Automat, a declarat în legătură cu succesul răsunător al demersului AVA:

“Sunt extraordinar de mulțumit fiindcă acest dialog constructiv cu Monetăria Regală și Trezoreria a avut ca finalitate abordarea aceasta de bun simț a problemei esențiale pentru industria de vending și pentru celelalte industrii care utilizează monede. Faptul că argumentele noastre economice sunt ascultate și că prin abordarea potrivită putem schimba politici care dăunează industriei noastre este un semn nemaipomenit.

“ Raporturile de lucru stabilite de Asociație atât cu Monetăria Regală cât și cu Trezoreria se vor dezvolta în anii ce urmează și vom căuta soluții prin care să lucrăm împreună pentru a reduce falsificarea monedelor de 1£. De asemenea, acest lucru va ajuta o mai bună întelegere a industriei vending din Marea Britanie de către Trezorerie și Guvernare printr-o canalizare mai eficientă a informațiilor. »

În calitate de asociație comercială cu 1,65 miliarde £ câștig din industria de vending a băuturilor răcoritoare, din AVA fac parte peste 200 de companii reputabile care distribuie câte 500,000 automate în Marea Britanie. Pentru mai multe informații vizitați vă rog www.ava-vending.co.uk sau sunați la 020 8661 1112.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*