În urma periplului din Franţa, Germania, Italia şi Marea Britanie, lumea vendingului o să poposească în Belgia pentru două zile, pe parcursul cărora va avea loc un târg ce se anunţă deja a fi extrem de reuşit, prin prezenţa jucătorilor importanţi de pe piaţa de vending, aflată într-o continuă creştere. Ca să nu mai vorbim despre marele avânt economic al acesteia…

Nu trece o zi fără ca sectorul de vending automat să nu aducă pe piaţă un sistem nou. De asemenea, zi de zi se oferă noi produse inovatoare, cu un design care vine să satisfacă cerinţele consumatorilor. Iar consumatorii, la rândul lor, devin din ce în ce mai pretenţioşi când vine vorba de produsele pe care le consumă. Apariţia aparatelor de cafea pentru acasă, precum şi necesitatea de a îmbunătăţi standardele legate de igiena preparatelor, au determinat furnizorii şi producătorii automatelor să îşi revizuiască produsele, apoi să le îmbunătăţească şi să le adapteze la nevoile consumatorilor.

Eliminarea unor lipsuri.

În acelaşi timp, trebuie să spunem că un număr în continuă creştere de furnizori şi companii din domeniu au decis să apeleze la vendingul automat pentru a oferi un serviciu adiţional angajaţilor şi vizitatorilor lor. În zilele noastre, ce spital, autoritate statală sau companie nu are un automat? Deci, piaţa de vending este un segment important în viaţa noastră. Chiar şi Crea’news, ce publică revista “Vending News Benelux”, a descoperit cu surprindere şi îngrijorare faptul că centrul Europei nu are un eveniment care să celebreze acest segment de piaţă.

Acesta este motivul pentru care Târgul Vending Benelux va avea loc între 19 şi 20 Mai, anul acesta. Acest eveniment doreşte să creeze un liant între pieţele din Franţa, Germania şi Olanda, precum şi să atragă exponenţii italieni şi spanioli. Obiectivul este de a fi prezent la acest eveniment şi de a face cunoscute cele mai noi invenţii, precum şi de a sugera soluţii care trebuie aplicate în anii viitori, referitoare la produse sau metode de plată şi multe altele.

Oameni şi automate.

Târgul Vending Benelux nu îşi propune doar să prezinte produsele inovatoare sau cele existente deja. Aceste două zile petrecute în Antwerp reprezintă o oportunitate pentru toţi cei implicaţi în domeniu, care vin aici din intreaga Europă, să facă schimb de experienţă, să împărtăşească opinii, succese şi să îşi exprime speranţele. Consumatorul este cel vizat, cerinţele sale sunt cele care trebuie satisfăcute.

De-a lungul celor două zile, vor fi susţinute conferinţe care vor deschide calea unor dezbateri şi poate noi orizonturi pentru participanţi. Temele de discuţie vor include şi starea pieţei belgiene, luxemburgheze şi olandeze, posibilitatea de analiză a eficienţei bancomatelor, precum şi adaptarea modalităţilor de plată la noile noile tehnologii şi impactul calităţii apei asupra automatelor, din punct de vedere al calităţii şi tehnicii. Aşa că nu există nici o îndoială asupra faptului că participarea la acest târg prezintă numai avantaje.

În 2011, Târgul Vending Benelux se anunţă deja a fi un eveniment de succes, cu un număr de aproximativ 60 de exponanţi, care au acceptat deja invitaţia Crea’ news. Mai mult, unii dintre ei nu au avut nici o ezitare pentru a rezerva un spaţiu şi pentru anul 2013, care, desigur, va oferi mai multe expoziţii, conferinţe sau discuţii. Emoţiile şi entuziasmul sunt la cote maxime, iar echipa Crea’news este încântată să descopere cât de interesant este sectorul de vending.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre Târgul Vending Benelux, puteţi accesa vendingbenelux.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*