AVEX este prima expoziţie de vending, ce a debutat în anul 1969, şi care a rămas punct de referinţă pentru industria de vending, precum şi pentru vizitatorii din întreaga lume.

Expoziţia a fost organizată de către Asociaţia Automatică de Vending. Comitetul AVEX, cel care a condus întregul eveniment, este format din membri ai Asociaţiei, buni cunoscători ai industriei, care au rolul de a informa echipa despre ceea ce trebuie şi ceea ce doreşte industria. În anul 2007, AVEX s-a extins şi a cuprins şi acel sector al industriei ce oferea gura de oxigen necesară întregului business. AVEX 2009 s-a dovedit a fi plin de succese, întrucât 93% dintre exponanţi au revenit, iar 87% dintre ei au raportat calitatea vizitatorilor ca fiind una de la “bine” până la “excelent”!

Tipul produselor expuse.

Nume mari, furnizori specializaţi, ingrediente, aparate, coolere sau accesorii. Alegeri sănătoase şi multe altele. Pentru anul 2011, AVEX va pune sub lupă şi un număr de produse mai puţin convenţionale. Pe de altă parte, expozanţii oferă toate produsele ce fac parte din industria de vending, incluzând aparate de vending, coolere POU, coolere pentru sticle, sisteme de sortare pentru monezi, ingrediente, accesorii, kioşcuri, sisteme de blocare, filtre, componente, produse igienice, telemetrie, publicaţii, companii de operare, recrutare, sisteme de plăţi şi multe altele.

Numărul de expozanţi în anul 2009 a fost de 112, iar AVEX oferă o oportunitate unică de a aduce laolaltă oamenii potriviţi la locul potrivit, într-o manieră extrem de eficientă. Aceştia descoperă tehnologii de ultimă generaţie, identifică produse noi, pornesc afaceri cu furnizori cheie, întâlnesc specialişti sau pot participa la seminarii gratuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*