“Adresez atat colegilor mei cu care ne concuram pe piata cat si clientilor nostri actuali si viitori un calduros Bine ati venit in Vending Inside!

Sper ca aceasta noua revista sa devina un loc de intalnire a celor care, din respect pentru clientii sai, doresc sa ofere servicii de calitate si din respect pentru colegii de “breasla” sa dea dovada de fair play si bun simt.

Cred, in acelas timp, ca Vending Inside va oferi spatiu, atat operatorilor mici cat si celor mari sa-si impartaseasca experienta pozitiva si ideile bune care ne vor ajuta sa ne apropiem de nivelul industriei de vending din tarile cu traditie mai indelungata in acest domeniu.”

Pavel Liszka

Managing Director Alois Dallmayr Automaten-Service


“Sunt placut surprins sa constat aparitia primei reviste dedicate pietei de vending din Romania.

Avand in vedere dezvoltarea fara precedent a acestei piete si tendinta de a consuma produse tot mai mult in afara casei, aparitia unei publicatii dedicate acestei piete este mai mult decat necesara. Ma astept ca revista sa vina cu informatii din piata utile atat consumatorului cat si firmelor interesate de oportunitati de afaceri in acest sector, ajutandu-le in alegerea solutiei optime.

Imi doresc ca aceasta publicatie sa fie o platforma de comunicare intre consumatori, companii, operatori si producatori, de aceea este foarte important ca informatiile publicate sa fie cat mai variate, cu o reflectare cat mai corecta a realitatilor acestei piete.

Mult succes!”

Stefan Neagoe

Country Business Manager

Nestle Professional Romania


“Bun venit revistei “Vending Inside” pe scena industriei de vending din Romania. Sustinem initiativa dumneavoastra de a oferi atat jucatorilor de pe piata, cat si utilizatorilor finali un instrument de informare in acest sector aflat intr-o dezvoltare continua. Va dorim succes si speram sa punem bazele unui parteneriat durabil si reciproc avantajos!”

Sergiu Toma, Director General Rompay Solutions

“Ne face o deosebită plăcere să salutăm apariţia primului număr al Vending Inside. În calitate de jucător important pe piaţa locală de vending-uri de cafea, apreciem la adevărata valoare acest demers curajos, dar absolut necesar în evoluţia către o piaţă de vending educată şi matură. Suntem convinşi că acesta este începutul unei frumoase şi îndelungate prietenii!”

Răzvan Coşa, AFH Director, Strauss România


“Salutam initiativa echipei Vending Inside care a inteles nevoie de informare a distribuitorilor cat si a producatorilor de echipamente de vending. Fiind un domeniu de nisa, informatiile de specialitate sunt foarte rare iar revista Vending Inside trebuie sa reprezint un pilon, o sursa de inspiratie pentru cresterea calitatii serviciilor oferite.”

Horea Vuscan

Alien Concept


“Ne bucuram pentru aparitia acestei reviste pentru domeniul vending, un domeniu care pana acum a fost trecut cu vederea, chiar daca face parte din viata noastra de mult timp, prin prezenta lui la locul de munca, pe strada, etc.”

Echipa Vending Shop

“Aparitia revistei Vending Inside incununeaza o poveste de succes a unui domeniu de activitate ce se afla in plina dezvoltare. Avem acum la dispozitie un instrument puternic prin care vom putea transmite mesaje clare si coerente catre clientii si companiile din industria de vending.

Vending Inside a aparut intr-un moment potrivit si am toata increderea ca are un viitor frumos.

Mult succes!”

Victor Marin, General Manager, Danemar


“Va doresc succes cu noua revista, o revista binevenita pe piata de vending din Romania.

Nisarea publicatiei combinata cu experienta pe care o aveti deja, reprezinta o garantie pentru succesul si calitatea acesteia.”

Anton Vlad

Expo 24

General Manager


Apreciez in mod deosebit initiativa echipei Vending Inside de a publica o revista dedicata pietei de vending din Romania. Imi exprim convingerea ca aceasta publicatie va oferi informatii utile tuturor celor interesati de oportunitatile din acest sector si va contribui cu succes la dezvoltarea si consolidarea pietei de vending.

Va doresc mult success si cat mai multe aparitii!

Adrian Neagu

General Manager

Alcor Invest Holding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*