ZebraPay a adus în 2009 un concept original pe piaţa românească: terminale de plată instant.  Fără PIN, fără linii de aşteptare, simplu şi rapid, la terminalele ZebraPay îţi încarci cartela de mobil instant!

TopUp. Reîncarcă-te!

TopUp este propunerea ZebraPay pentru clienţii de servicii de telefonie mobilă din România: reîncărcare instant a cartelei prepaid Orange, Cosmote sau Vodafone, începând şi de la doar 10 lei. ZebraPay a fost înfiinţată în România în 2009 şi, de anul trecut, a furnizat în sistem de franciză primele terminale de plată instant din România. Cu o reţea vastă, ZebraPay este prezentă în cele mai mari oraşe din ţară.

Prin accesul la terminalele plasate în cele mai circulate locaţii, preţurile mici, un terminal unic ca design, rapid şi eficient, şi îndrăgita mascotă Zebra, compania a atras mii de utilizatori ai cartelelor prepaid. Clienţi Orange, Cosmote şi Vodafone din toată ţara folosesc terminalele de plată pentru a-şi încărca instant cartela de mobil. “Vom continua să ne extindem şi în alte oraşe, reţeaua ZebaPay devenind astfel cea mai mare din România. Expansiunea este susţinută de entuziasmul partenerilor noştri locali, antreprenori care doresc să construiască o afacere în jurul terminalelor ZebraPay, operându-le în sistem de franciză”, a declarat Radu Ciorbea, Director General al ZebraPay.

Acoperire naţională, în zone comerciale intens circulate.

Terminalele se găsesc în cele mai populare locaţii: magazine din reţelele Kaufland, Cora, Billa, Real, Diverta, mall-uri, benzinării Rompetrol, magazine Plus, cămine studenţeşti sau spitale din marile oraşe din România. La sfârşitul anului 2011, ZebraPay va avea cea mai vastă reţea de terminale de plată instant din ţară. Pe lângă serviciile de telefonie mobilă, terminalele ZebraPay permit achiziţionarea prin plată instant a unei game vaste de produse şi servicii: bilete de tren CFR, credit pentru convorbiri internaţionale, achiziţia de muzică, licenţe BitDefender, bilete de autocar, spectacole şi concerte, şi multe altele.

Românii preferă plata instant alternativelor tradiţionale.

Pentru că este o alternativă rapidă mijloacelor tradiţionale de reîncărcare a cartelelor prepaid, utilizatorii ZebraPay tind să se transforme rapid în clienţi fideli. “Observăm un trend pozitiv în ceea ce priveşte fidelitatea clienţilor faţă de acest sistem de plată. O dată ce utilizează serviciile unui terminal, aproape jumătate dintre cumpărători devin clienţi fideli”, a adăugat oficialul companiei.

O oportunitate de afaceri pentru antreprenorii din România.

ZebraPay se extinde masiv prin parteneriate cu antreprenori din toată ţara. Costurile sunt minime şi compania ZebraPay oferă suport informatic, logistic şi creează strategia generală de marketing, comunicare şi promovare pentru  parteneri.  

“Oferim o oportunitate unică pentru antreprenori: aceea de a intra într-un business cu mare potenţial, pe un segment de piaţă încă insuficient acoperit, cu riscuri şi cheltuieli minime.  Potenţialul de câştig este mare şi barierele de intrare sunt foarte mici, permiţând colaborări atât cu antreprenori deja de succes, cât şi cu tineri care doresc să îşi înceapă prima afacere.  Construim o comunitate de agenţi şi parteneri care contribuie reciproc la succesul afacerii”, a adăugat Radu Ciorbea.

Dacă te întrebi unde poţi găsi un terminal ZebraPay, intră pe zebrapay.ro şi află unde poţi plăti instant serviciile dorite. În plus, vei putea să-ţi încarci cartela de mobil instant, cu cash, prin TopUp, chiar de la 10 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*