A opta ediţie a acestei expoziţii va avea loc în binecunoscutul oraş-port Shanghai, între 22-24 Iunie. Organizatorii aşteaptă un număr de 8.000 de profesionişti din domeniu să le treacă pragul, din aceştia 2.000 venind de peste hotare, din 35 de ţări. De asemenea, companiile participante sunt din toată lumea, printre numele importante numărându-se Astrosystems, Baixue, Bianchi, Fuji Bingshan, ICT, JCM, N&W Global, Saeco sau Rhea Vendors. China Vending & OCS Show este susţinut de Worldwide Vending Association, European Vending Association (EVA, Bruxelles), National Automatic Merchandising Association (Chicago, SUA) şi Japan Vending Machine Manufacturers Association, cu sediul la Tokyo. În aceeaşi perioadă şi sub aceeaşi “umbrelă” va avea loc şi China Self-Service & Kiosk Show.

Amusement & Music Operators of Texas Convention

Între 21-23 Iulie va avea loc convenţia anuală a operatorilor de aparate destinate amuzamentului din Texas, ajunsă deja la a 38-a ediţie. Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza din San Antonio şi va include un turneu de golf, la Silverhom Golf Club, dar şi o seară de cazinou. În cadrul convenţiei AMOT va avea loc şi o licitaţie a donaţiilor făcute de membri, care pot consta în orice aparat electronic. Banii obţinuţi în urma acesteia vor fi folosiţi pentru a plăti cheltuielile convenţiei. Ingenios, nu-i aşa?

2011 AAMA Annual Meeting & Gala

AAMA înseamnă American Amusement Machine Association, iar membrii ei se vor întâlni între 15-19 August la Marriott Resort Lincolnshire, Illinois, situat în mijlocul unui parc ce se întinde pe 70 de hectare! Un context de vis, dacă e să ne întrebaţi pe noi… Participanţii vor avea la dispoziţie terenul de golf, iar invitatul special va fi Dan Hampton, jucătorul de fotbal american care a făcut parte din echipa celor de la Chicago Bears, când aceştia au câştigat Super Bowl în 1985.

South American Leisure Exhibition

Între 26-28 Iulie va avea loc la Transamerica Expo Center din Sao Paolo expoziţia industriei de vending Latino-americană. Aceasta va pune la dispoziţie, pe lângă exponate din toate domeniile de vending, zone de recreere (bufet, răcoritoare) sau parcuri amenajate pentru copii. Cei mai mulţi expozanţi vor veni din Brazilia, dar şi din ţări precum Canada, Statele Unite, Mexic sau Argentina. De asemenea, nu doar continentul american va fi reprezentat, companii din Japonia, Olanda, Taiwan, Germania, China sau Marea Britanie.

ExpoVending & OCS Latin America

Evenimentul din Brazilia (4-5 August) este organizat la iniţiativa ABVA, Asociaţia Braziliană a Automatelor de Vending, şi organizat de către compania EPS Event Planning Solutions. Acesta va reuni majoritatea producătorilor şi operatorilor brazilieni din domeniul vendingului, o industrie care însumează un număr de peste 50.000 de aparate, care fac un profit general de peste 150 milioane de dolari. ExpoVending & OCS va aduce laolaltă peste 500 de participanţi pentru două zile în care vor avea loc seminarii, discuţii şi schimburi de experienţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*