La ultima întâlnire EVMMA, care a avut loc la Madrid luna trecută, s-a decis acapararea EVMMA de către EVA, înfiinţându-se în EVA un nou comitet pentru producerea de automate. O şedinţă secretă a avut loc pentru a se vota intrarea EVMMA în EVA ca un comitet pentru producerea de automate. Mulţi membri EVMMA sunt şi membri EVA. Cei care nu sunt vor deveni în curând pentru a putea beneficia în totalitate de drepturile membrilor EVA.

Paul R. Ballard, preşedinte al EVMMA, a declarat: “Intrarea EVMMA în EVA ca un nou comitet pentru producţia de automate este un pas decisiv care asigură o comunicare mai eficientă în industrie şi o reprezentare mai precisă. EVMMA există pe piaţă deja de 20 de ani şi de atunci a avut întâlniri informale pentru discutarea unor aspecte legislative, de mediu şi tehnice ce ţin de producţia de automate.”

EVA reprezintă direct şi indirect mai mult de 10.000 de firme de vânzări din Europa: operatori de vânzări şi furnizori de materii prime, automate, sisteme de plată, sisteme pentru tratarea apei, companii de software/hardware, telecomunicaţii, transport etc. O reprezentare crescută şi acoperire asupra industriei de vânzări din Europa va permite EVA să-şi optimizeze calitatea serviciilor pentru clienţii săi. Cum EVMMA acoperă 95% din industria europeană de producere a automatelor, această fuziune va înlesni purtarea tratativelor între EVA şi oficialii de la Bruxelles, precum şi noi standarde în materie de tehnologie, energie şi protecţia mediului.” EVA are încredere că această schimbare va fi în folosul ambelor părţi şi se pregăteşte intens pentru următoarele etape ale fuziunii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*