Process Expo

Expoziţia mondială pentru procesatorii de alimente 2011 se va deschide la Chicago pe 1 noiembrie 2011 şi va dura până pe 4 noiembrie 2011. Process Expo este un show de primă clasă în industria comerţului mondial în ceea ce priveşte alimentele şi băuturile. Alăturaţi-vă nouă pentru a afla care sunt noile tendinţe, pentru a face cunoştinţă cu noile echipamente şi tehnologii în materie de mâncare şi pentru a discuta cele mai importante probleme ce afectează piaţa. La Process Expo este vorba numai de mâncare. Aceasta este singura expoziţie destinată echipamentelor ce ţin de alimente din industrie… cu produse end to end şi servicii din toate domeniile alimentaţiei şi toate tipurile de procesare de alimente, maşini şi servicii pentru ambalat. Acest eveniment concentrat 100% pe mâncare atrage participanţi din toate companiile de vârf de profil din lume ce caută soluţii pentru a crea şi a aduce produsele pe piaţă mai rapid, eficient, sigur şi cu succes.

 Northeast Coffee Service & Vending Expo

 Betson Enterprises au anunţat târgul Northeast Coffee Service&Vending Expo. Evenimentul a fost stabilit pentru data de 19 august 2011 la hotelul Crowne Plaza Meadowlands şi Exhibition Center, peste drum de râul Hudson, în New York. Târgul se va deschide la orele 10:00 a.m. şi se va închide la 4:00 p.m., iar intrarea este liberă. Într-o scrisoare adresată potenţialilor expozanţi, Brian Murphy, managerul de marketing al firmei, spune că expoziţia va fi „locul şi timpul pentru a descoperi ce este nou în industria noastră, un loc de întâlnire şi de învăţare de la lideri ai industriei mondiale şi o oportunitate de a primi critici care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti afacerea”. Evenimentul se va concentra pe atragerea noilor sau existentilor clienţi în afacerile cu cafea, automate, ATM-uri şi piaţa alimentară. Invitaţii la expoziţie au fost trimise marilor companii şi distribuitori care vor prezenta noile produse, servicii şi tehnologii disponibile.

Planning-ul pentru seminarii a început deja. A fost creat şi un website la adresa nysava.org unde vă puteţi înregistra online şi puteţi primi ultimele informaţii despre seminarii. 

 Eu’Vend

Eu’Vend se va ţine în oraşul Cologne, pentru a cincea oară, între 8 şi 10 septembrie 2011 iar târgul internaţional de comerţ ce va avea loc apoi este deja pe punctul de a produce rezultate extraordinare. Până acum, mai multe companii şi-au confirmat participarea deoarece se ţine o dată la doi ani. Lista expozanţilor cuprinde jucători cheie, dar şi jucători mai mici sau de talie medie. Eu’Vend va fi, prin urmare, cel mai important târg de profil al anului 2011. Este organizat de Koelenmesse GmbH şi asociaţia germană de vending în calitate de sponsor principal. Aceasta va fi şi prima dată când cel mai important târg de vending va avea loc în acelaşi timp cu Coffeena, târgul internaţional pentru cafea şi ceai.

Southeastern Vending Association a anunţat că se va întoarce în golful Sandestin şi Beach Resort din Florida pentru conferinţa de vară. Aceasta va avea loc între 3 şi 5 august 2011. Acest eveniment anual atrage profesionişti ai industriei din toată partea de sud- est într-o combinaţie vie de educaţie, networking, entertainment şi distracţie în familie. 

VMAGS a început să funcţioneze în 1981 cu patru conferinţe separate. Scopul acestei organizaţii este să fuzioneze cu conferinţa anuală tristatală deţinută de către AVA (Alabama Vending Association) , MAMA (Mississippi Automatic Merchandising Association) şi VMOL (Vending Machine Operators of Louisiana). VMAGS a intrat oficial în 1981 în Alabama.

 În 2003, GAMC (Georgia Automatic Merchandising Council) s-a alăturat organizaţiei , urmată fiind de TAMA (Tennessee Automatic Merchandising Association) şi AMAF(Automatic Merchandising Association of Florida). Datorită participării tot mai numeroase în VMAGS, s-a decis schimbarea numelui pentru a cuprinde toţi membrii. VMAGS se numeşte acum SEVA (Southeastern Vending Association).

 Euro Attractions Show

De marţi, 27 septembrie, până joi, 29 septembrie, centrul expoziţional Olympia găzduieşte cea mai mare conferinţă trade show pentru industria din Europa. Acest eveniment ce durează 3 zile oferă ocazia celor 275 de expozanţi să îşi etaleze ultimele produse şi servicii pentru industrie. Evenimentul include şi seminarii şi workshopuri ce vizează cele mai noi descoperiri din industrie. Se aşteaptă peste 8.000 de vizitatori la acest eveniment din circa 60 de ţări. EAS este organizat de IAAPA( International Association of Amusement Parks and Attractions). 

În zona show-urilor vizitatorii vor putea găsi cele mai noi produse, parcurile tematice şi de distracţii, parcuri cu apă, grădini zoologice, acvarii, centre de recreere pentru familii, muzee, carnavaluri, centre comerciale, casinouri, zone pentru jocuri, golf sau concerte. Zona este deschisă în fiecare zi de la 11:00 la 18:00, iar vinerea până la 16:00. În plus faţă de trade show, un program diversificat cu conferinţe şi evenimente de networking va fi inclus. Printre subiectele dezbătute la seminarii, vizitatorii pot întâlni: ultimele instrumente social – media cum ar fi aplicaţii location-based, folosirea proprietăţii intelectuale în afaceri, cum să lucrezi cu grupuri de fani entuziaşti, noi descoperiri pentru călăritul în siguranţă, probleme legate de întreţinere, informaţii despre cum să alegi, să instruieşti şi să păstrezi angajaţii. Mai mult, va fi oferit un seminar special despre parcurile cu apă şi un Institut pentru Attractions Managers ce durează 3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*