Am ajuns la cel de-am patrulea număr de Vending Inside, iar de data asta avem o revistă mai plină de tips&tricks ca niciodată. Domnul Virgil Pogăceanu continuă seria de sfaturi cu privire la vending, de data asta oferind sfaturi de nelipsit din agenda oricărui operator când purcede alegerea sistemelor de plată. Apoi intrăm în chestiuni ceva mai tehnice (care ştim că vă plac!), pentru a afla cu ce sunt prevăzute mai exact automatele moderne (de la GPRS la senzori de lumină), dar şi descrierea unui nou segment în această industrie: automatizarea vânzării laptelui! Aceasta reprezintă o noutate absolută, un domeniu al vendingului în care România excelează prin activitatea de pionierat desfăşurată de un grup de societăţi comerciale.

Dar nu am uitat nici de pasiunea noastră aromată: cafeaua. Vorbim iarăşi de istoria îndelungată a acesteia, de data asta oprindu-ne asupra istoriei producţiei şi a pionierilor în domeniu. În plus, avem un interviu senzaţional cu Gheorghe Florescu, deja binecunoscutul cafegiu, care îşi spune povestea şi ne relevă câteva secrete ale licorii care ne ţine treji… Nu i-am uitat nici pe cei care doresc să pornească o afacere în domeniu, tocmai de aceea vă vom vorbi despre avantajele acestui gen de activitate. Aşa că dacă te tentează să ai câteva zeci de aparate care funcţionează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, sau deja faci acest lucru, citeşte Vending Inside, pentru a fi la curent…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*