Universitatea din New Hampshire a revenit asupra planului de interdicție a vânzărilor băuturilor energizante în campus, spunând că trebuie să reconsidere ideea și să asculte și opinia studenților în acest sens.

Universitatea a declarat că intenționează să scoată din vânzare băuturile Full Throttle, Red Bull, Moxie Energy și NOS comercializate prin aparatele de vending, precum și prin cafenelele și anexele de gen începând cu luna ianuarie. Dar potrivit unei declarații făcute de către președintele universității, Mark Huddleston, este nevoie de o amânare a deciziei, din pricina cantității de zahăr și cofeină a unor produse, precum și a reacției negative a studenților în această privință.

“Vrem să fim siguri că informăn studenții corect asupra băuturilor pe care le consumă”, spune președintele universității. Dacă universitatea interzice vânzarea băuturilor energizante, ar fi un pas înainte față de celelalte universități care au interzis vânzarea băuturilor alcoolice. Oficiali ai universității au declarat luni că nu erau informați asupra faptului că alte colegii au luat aceeași decizie, cu excepția unei singure școli – Mount St. Mary’s College din Los Angeles – care interzice vânzarea băuturilor energizante doar în spațiile amenajate în interiorul instituției, dar sunt permise în aparatele de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*