MAZIO CAFFE este unul dintre puținii producători de monodoze de cafea espresso din România. O companie tânără, doritoare să facă, prin activitatea sa un statement în această piață aproape inexistentă a așa-zisului espresso italian. Experiențele de până acum au arătat că un espresso adevărat se crează în ani, nu în 30 de secunde, tocmai de aceea pentru anul viitor achiziționarea unei linii pentru prăjirea cafelei boabe, va reprezenta pasul necesar pentru a evidenția și mai mult produsele companiei. Acest proiect va creea posibilitatea personalizării cu adevărat a propriului brand de cafea espresso. Spre deosebire de alte companii care vând imagini profesioniste pentru a masca o cafea de calitate îndoielnică, noi vindem cafea de calitate pentru a creea o imagine.
Debutul acestei companii a dorit promovarea unui singur produs, dar care să întrunească toate cerințele pieței din acea perioadă, destul de reticente la orice produs new entry. Calitatea, prețul și serviciile oferite, făcând cu adevărat diferența, într-o piață în care doar prețul contează.
NERO espresso este cafeaua tradițională italiană, neagră, cu o aromă intensă, amestecul perfect pentru cei ce doresc să savureze o cafea puternică, creată special pentru a satisface atât gusturile clienților cât și dorința noastră de a introduce pe piața românească nu doar conceptul de espresso ci chiar băutura.
Majoritatea companiilor folosesc acest concept de espresso, dar numai declarativ, pentru că numai în România un espresso poate avea chiar și 200 ml; tocmai de aceea noi am fost singurii care am încercat să educăm clienții din acest punct de vedere și am introdus pe piață paharul de 100 ml., limitând astfel cantitatea de lichid, dar totodată controlând calitatea cafelei.
Prin producția proprie de monodoze de cafea espresso, Mazio Caffe oferă libertatea de a savura un espresso adevărat atât acasă cât și la birou cu oricine și oricând. Ambalarea se realizează la standarde europene în atmosferă inertă, controlată, astfel încât cafeaua își păstrează aroma și prospețimea până la disigilare.
Un al doilea și un al treilea produs au apărut la scurt timp, prin care am adus un plus unei piețe deficitare calitativ, în care automatele de cafea încă au întâietate, datorită prețului mic.
ROSSA espresso definește aroma și parfumul unui espresso adevărat în orice moment al zilei, iar DECAF espresso este creat pentru cei ce nu pot renunța la aroma cafelei de dimineață, alegerea perfectă cu un conținut maxim de cofeină de 0,1%. Acestea sunt produse pentru a bucura simțurile fine și delicate ale cunoscătorilor.
Producția de monodoze de cafea nu necesită implicare umană, utilajul de producție realizând toate operațiunile de la măcinare până la ambalare. Conceptul companiei se bazează pe simpla idee de a oferii clienților într-un singur pachet tot ce au nevoie aceștia pentru a bea un espresso. Acest pachet constă în monodoze, zahăr, pahare și lingurițe de plastic. Espressoarele de cafea pot fi cumpărate direct de la noi, acest lucru luând povara consumului minim impus în general de 99% din companiile distribuitoare de cafea.
Produsele Mazio Caffe sunt distribuite în majoritatea județelor țării prin distribuție proprie, dar și prin alte firme. Deși drumul până aici a fost destul de anevoios am învățat, dar am și arătat că respectând tradiția și calitatea ne respectăm atât pe noi dar și pe clienți, asigurându-ne colaborări de durată.
Noi promovăm calitatea produselor, nu cantitatea, tocmai de aceea oamenii știu la ce să se aștepte de fiecare dată când vor bea un espresso marca MAZIO CAFFE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*