Solo Caffe este o companie cu 6 ani de experiență în industria de vending, care a devenit principalul distribuitor în sistem coffe service a produselor profesionale de cafea Tchibo.
Oferim colaboratorilor noștri soluția completă pentru o afacere de succes în acest domeniu.
Viziunea noastră este de a dezvolta o soluție cât mai simplă atât pentru segmentul business to business cât și pentru segmentul office, astfel încât, comunicarea și colaborarea cu partenerii noștri să fie cât mai eficientă și transparentă.
Datorită experienței, Solo Caffe oferă :
– grad ridicat de satisfacere a nevoilor clienților
– o selecție de produse profesionale testate pe piața din România
– suport în achiziționarea și întreținerea de automate și piese de schimb pentru acestea
Distribuim brandurile de cafea Tchibo, Eduscho, Piacetto, Davidoff, precum și alte produse profesionale pentru industria de vending ale mărcilor Regilait, Caprimo și Van Houten.
Tchibo se concentrează pe selectarea celor mai bune boabe de cafea din lume. În acest fel, garantăm clienților noștri o calitate deosebită.
Gama de produse Tchibo cuprinde cafea boabe, cafea instant, cappuccino topping și produse complementare (pahare to go, palete, zahăr plic, lapte condensat).
Pentru segmentul vending, tipurile de cafea boabe utilizate sunt: Tchibo Cafe Creme, Tchibo Standard, Eduscho Espresso, Eduscho Cafe Crema. Aceste sortimente vă oferă atât soluții economice cât și premium.
Sortimentele de cafea instant freeze-dried Cafe Select Premium, Cafe Select Decaf si spray-dried Cafe Select Standard, asigură partenerilor o soluție completă și eficientă pentru un produs instant de calitate.
Pentru o vizibilitate și o promovare a calității, recomandăm folosirea produselor personalizate Tchibo: palete, pahare carton, zahăr pliculețe, lapte condensat.
Compania noastră a susținut tendința consumului de produse naturale, prin introducerea în portofoliu a brandului Regilait.
De peste 60 de ani, Regilait este principalul producător de lapte pudră granulat, cu o influență semnificativă pe piața de lapte condensat reușind astfel să fie prezent în peste 60 de țări.
Laptele praf își menține aceleași proprietăți nutriționale (proteine,vitamine și minerale) ca și laptele UHT datorită procedeului de fabricație Regilait. Laptele praf utilizat este realizat din lapte lichid de la ferme atent selecționate.
Prin utilizarea produselor granulate marca Regilait se diminuează cantitatea de produs folosit per porție astfel încât, se reduc costurile considerabil.
Solo Caffe se alătură trendului Caprimo de a transforma noua gamă de Cappuccino Special într-o băutură clasică în întreaga Europă.
Indiferent de aroma aleasă, Vanilie, Irish, Noissette sau Tropical, Cappuccino Special este o băutură desert extrem de aromată și energizantă, creată special pentru automatele de cafea, care poate fi folosită cu succes ca înlocuitor profesional de calitate superioară pentru 3 în1.
Caprimo și Van Houten, branduri ale producătorului belgian Barry Calebaut reprezintă garanția excelenței în producția de ciocolată profesională pentru clienții dumneavoastră.
Ciocolata caldă Caprimo satisface prin gama de produse, gusturile cele mai exigente ale consumatorilor. Compatibilitatea excelentă cu aparatele va economisi timp iar gustul va încânta consumatorii.
Noul produs Caprimo Wild Fruit Tea este un ceai revigorant de fructe. Dezvoltat special pentru automatele de vending și de birou, acest produs este o provocare pentru iubitorii de ceai parfumat indiferent de vârstă și o alternativă pentru clasicul ceai de lămâie. Această băutură dulce poate fi savurată caldă sau rece.
De aproape 2 ani Solo Caffe a introdus pe piață conceptul Coffee To Go, o soluție esențială în industria de profil, ce oferă clientului o serie de avantaje economice cât și o calitate ridicată a produsului final.
Acest concept introduce pe piață băutura caldă creată din cafea boabe, proaspăt măcinată, lapte natural, furnizată în pahar de carton termic cu capac, la un preț apropiat de cel al băuturii furnizate în sistem vending.
Datorită colaborării de succes pe care Solo Caffe o menține cu Sielaff GmbH, producătorul nr.1 de automate vending din Germania, avem posibilitatea să oferim clienților noștri calitatea și confortul tehnologiei premium germane în furnizarea de băuturi calde.
Pentru o prezentare completă a produselor și serviciilor companiei noastre vizitați www.solocaffe.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*