Organizat în parteneriat cu NAVSA, Asociația Franceză de Vending, Vendig Paris este evenimentul destinat tuturor profesioniștilor de vending (operatori, instituții, consilli, etc) interesați de cele mai recente tehnologii și produse care să-i ajute la îndeplinirea cererii consumatorilor în cel mai eficient mod.

„Din ce în ce mai mulți consumatori caută soluții accesibile oriunde și oricând. Vendingul oferă un veritabil răspuns acestei nevoi, furnizând produse alimentare și băuturi, strictul necesar și bunuri de larg consum. Vending Paris este o șansă unică de a analiza evoluția pieței și de a profita de marea varietate de oportunități”, afirmă Corinne Menegaux, director al diviziei de hotel și catering în cadrul Reed Expositions Franța și director Vending Paris.

„Expoziții, inovație, discuții, Vending Cantenn, Ziua Interațională de Business – Vending Paris 2012 are toate ingredientele pentru a face din ecest eveniment unul de la care profesoniștii de vending nu trebuie să lipsească. NAVSA a fost încântată să sponsorizeze Show-ul Internațional de Vending din 1998 – eveniment care prezintă cele mai recente strategii din sectorul de food service, evidențiază trendurile emergente și anticipează provocările-cheie ale viitorului. Cu trei zile de networking între furnizori și vizitatori, Vending Paris ghidează desfășurarea profesională de business în sectorul nostru – sector în care serviciile și calitate sunt factori cruciali”. Jean-Marc Nigond, Președinte NAVSA

Cele mai importante evenimente la Vending Paris 2012:

Nou pentru 2012 – Ziua deciziilor: pe 25 octombrie 2012, Vending Paris le spune bun-venit tuturor celor care iau decizii, prin găzduirea unui program de discuții dedicat viitoarelor trenduri și modului în care vendingul contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri.
A doua Zi Internaționlă de Business, pe 26 octombrie, vineri, îi ține la curent pe vizitatori cu noile produse apărute pe scena internațională și cu analiza piețelor europene via contribuții din partea reprezentanților asociațiilor europene de vending de top (NAVSA, EVA, CONFIDA, BDV).
Vending Cantenn 2011: Atenția asupra nevoilor zilnice ale consumatorului. A două sesiune de Venfing Canteen analizează rolul pe care vendingul în joacă în viața de zi cu zi și evidențiază arii potențiale de devoltare – mai ales în outlet-uri. Studenții de la design industrial din cadrul Strate Collège vor prezenta un display original ilustrând produsele și tehnologiile inovatoare, împărtășind viziunea proprie asupra lumii vendingului în viitor.
Program de discuții aspra problememelor – cheie curente. Vending Paris îi invită pe liderii profesioniști ai pieței (de la NAVSA, Gira Conseil- consultanță asupra food service-ului, etc) să prezinte cifrele de piață pentru industria de vending și să evidențieze trendurile definite ale pieței. Varietatea insight-urilor de la experți vor include prezentări ale operatorilor de vending și ale utilizatorilor, de asemenea – oferind o panoramă realității piețelor.

Vending Paris pe scurt
Vending Paris – 24-26 octombrie 2010 la Paris Expo Porte de Versailles – Sala 5.2
200 de expozanți, dintre care 30% sunt companii internaționale: automate, mâncare și băutură, cooler de apă, tehnologii, băuturi calde / OCS (Serviciul de Cafea pentru Birou), echipament specific, servicii, etc, 10 700 de vizitatori (cifre din 2010).

Partener oficial: NAVSA
Pentru mai multe informații: www.vendingparis.com

Vending Paris este un eveniment organizat de liderul în domeniu, Reed Expositions Franța. Cele mai importante evenimente ale grupului din sectorul horeca sunt Equip’Hôtel, Paris Vending Paris, Sandwich & Snack Show, Parizza, Marocotel de Equip’Hôtel, și Cuisinez avec M6. Aceste prezentări reunesc mai mult de 2 500 de expozanți și atrag mai bine de 160 000 de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*