AVT Inc. plănuiește să producă o unitate comercială bazată pe principiul de autoservire pentru Insta-Ink, care vinde cartușe de imprimantă reciclate. Sistemul patentat de către AVT va facilita tranzacțiile cu cartușe, fie că este vorba despre achiziția, returnarea acestora, sau reciclarea celor uzate.

Sistemul produs de AVT pentru Insta-Ink va acoperi o gamă generoasă a celor mai populare 800 de branduri de cartușe pentru imprimantă. Clienții vor putea introduce astfel pe ecranul tactil al aparatului numele companiei producătoare dorite, numărul cartușului ori modelul imprimantei, pentru a putea obține o selecție conformă cu opțiunile; sistemul va identifica în acest mod tipul de cartuș dorit și va putea să-l furnizeze pe loc clientului. Reprezentanții AVT au confirmat faptul că automatul va putea accepta cartușe folosite, depozitându-le selectiv în vederea reciclării acestora.

AVT Incorporated, cu sediul în Corona, California, este un dezvoltator de sisteme de retail cu auto-servire și automate personalizate de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*