Beta Testing este pe cale să lanseze un nou sistem de plată care permite clienților să facă achiziții de tip vending prin intermediul unei conexiuni Bluetooth, pe smartphone-ul personal.

Serviciul VUWI ( Virtually Unlimited Wireless Interface) va stoca pe un server securizat informațiile de pe cardul de credit al clientului și va instala o aplicație pe telefonul mobil al acestuia. Cu ajutorul acestui program, utilizatorul va putea folosi Bluetooth-ul telefonului pentru a face cumpărături la orice terminal echipat cu VUWI.

Acest sistem instalat în automate poate decodifica datele plății pentru o gamă variată de mașini mai vechi, cât și pentru modelele noi. Investițiile în echipament sunt modeste, iar taxele percepute de comerciant sunt ”surprinzător de scăzute”, după cum declară Jim Dillingham, care intermediază vânzările de tip vending pentru acest nou serviciu. Dillingham a mai spus că noul serviciu de plată va fi expus la ședința Asociației Naționale a Comerțului Automatizat care va urma să aibă loc în Las Vegas.

VUWI, o extensie a programului de plată Coin Free, a fost dezvoltat în ideea de a profita de echipamentele performante de care dispun consumatorii din ziua de astăzi. Automatul nu trebuie să fie conectat la o rețea, de vreme ce clientul a stabilit deja o conexiune de rețea cu un site securizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*