Asociația Europeană de Vending (EVA) semna, în urmă cu doi ani, un acord de parteneriat cu Vending Paris. Anul acesta, este încheiat acordul de prelungire a parteneriatului.
În 2010, Vending Paris hotăra să ofere vendingului o expoziție cu o concentrare de firme de renume internațional remarcabilă. Pentru a susține această idee, Vending Paris își găsește aliatul perfect în Asociația Europeană de Vending.
În continuarea parteneriatului de succes din urmă cu doi ani, ambele părți au hotărât reînnoirea acestuia pentru Vending Paris, ediția 2012, ce se va desfășura în intervalul 24-26 octombrie, la Paris Expo – Porte de Versailles.
Mult așteptata Zi Internațională de Business va avea loc pe 26 octombrie. Programul va conține o prezentare susținută de EVA, urmată de o discuție moderată de directorul general EVA, Catherine Piana. La discuție vor participa membri ai Asociației Naționale a Pieței Europene de Vending. La final, ca sponsor oficial, EVA și organizatorul, Vending Paris, vor oferi un cocktail de bun-venit tuturor vizitatorilor internaționali care vor participa la show.
Vending Paris este un eveniment organizat de liderul în domeniu, Reed Expositions Franța. Cele mai importante evenimente ale grupului din sectorul horeca sunt Equip’Hôtel, Vending Paris, Sandwich & Snack Show, Parizza, Marocotel de Equip’Hôtel, și Cuisinez avec M6. Aceste prezentări reunesc mai mult de 2 500 de expozanți și atrag mai bine de 160 000 de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*