Expo 24 organizează în perioada 8-10 noiembrie 2012 ediția cu numărul doi a expoziției Vending Expo. Evenimentul urmărește să identifice noi canale de distribuție și oportunități de colaborare pe un sector aflat în continuă dezvoltare. Printre expozanți se regăsesc distribuitori și producători de mașini automate pentru comerț (alimentare, băuturi, cartele, bilete, automate foto), componente pentru aparate, servicii pentru sectorul vending.

Expoziția mediază interacțiunile între experții din domeniu și vizitatori, aceștia putându-se informa, pe parcursul celor trei zile, asupra produselor, tehnologiilor și oportunităților oferite de industria de vending.

Evenimentul se adresează în mod deosebit persoanelor cu răspundere în domeniul distribuției și exploatării serviciilor de vending, directorilor de instituții de sport și agrement, instituțiilor administrației publice, centrelor de afaceri, instituțiilor de educație, centrelor medicale și hotelurilor. Nu în ultimul rând, sunt așteptați la expoziție specialiștii și potențialii operatori ai aparatelor de vending.
Vending Expo își propune să intermedieze legăturile între principalele companii din vending și potențiali clienți, facilitând de asemenea schimbul de experiență dintre firmele existente pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*