Aeroportul Manchester International a reînnoit contractul încheiat cu firma de vending omonimă. Al patrulea aeroport ca mărime din Marea Britanie va beneficia astfel de cea mai recentă tehnologie în vending, supranumită ”The Broderick‘s Touch”. Reprezentanții aeroportului s-au implicat activ în crearea design-ului pentru automat, astfel încât cei 20 de milioane de pasageri anuali să se poată bucura de ceea ce va fi supranumită ”epoca ipad” pentru băuturile comercializate în regim vending.

John Broderick consideră că aparatul va fi una dintre cele mai importante dovezi ale dezvoltării tehnologiei automatelor din ultimii ani. Aparatul, a cărui perioadă de definitivare a durat 18 luni, nu numai că eliberează băuturile clienților, dar poate transmite și reclame sau anunțuri legate de dulciurile și produsele unui automat aflat în apropiere.

”Manchester Vending” s-a mândrit întotdeauna cu posibilitatea de a oferi clienților soluții de vending interesante. Însă, până în prezent, banalul automat a fost puțin limitat în ceea ce privește atragerea consumatorilor. Ideea de conectare cu clienții în această manieră era una deplasată. Aparatul ”Broderick‘s Touch” (Atingerea lui Broderick) facilitează această interacțiune cu oamenii prin intermediul ecranului tactil”, a declarat John Broderick, cel care, împreună cu Richard Brinsley, a patentat această invenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*