Revend Recycling Limited, o corporație din UK, anunță lansarea unui automat de reciclare inversă pentru colectarea și reciclarea becurilor și bateriilor. Automatul reVend® este primul automat de reciclare a becurilor domestice de acest tip din lume și a fost creat și implementat în comun de Revend Recycling Ltd și Repant ASA, corporație aflată pe lista bursei de valori norvegiene.
Automatul are o unitate adițională, ca opțiune, pentru colectarea și reciclarea bateriilor din mediul domestic ce conțin minime, dar valoroase resurse minerale.
Cererea crescută pentru reciclarea becurilor și schimbarea internațională către CFL (viață lungă-energie scurtă), becuri LED și reciclarea bateriilor face parte din politica tuturor guvernelor, Comisiei UE și Statelor Unite. Rata de reciclare în această industrie este sub „atentă observație” la nivel internațional, mai ales pentru că o cantitate semnificativă rămâne neprocesată. Becurile folosite ajung în locuri de depozitare a deșeurilor cu un cost financiar și de mediu considerabil. Noile automate de la Revend® vor ajuta la creșterea ratelor naționale de reciclare și vor asista companiile și organizațiile să atingă targetul de reciclare și să îndeplinească obligațiile de reciclare.
Revend Recycling va vinde aceste automate pe piețele din Europa, SUA și peste tot în lume sub numele brandului Revend®. Repant va fabrica și asambla automatele de reciclare bazate pe tehnologia inovatoare de reversie COSMOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*