Operatorii din industria de vending pregătesc o campanie împotriva măsurii propuse de conducere de a majora taxele pentru licență cu 567%. O audiență în acest sens a avut loc zilele trecute, în Boston.

Pe toate automatele din Massachusetts vor fi aplicate etichete cu rolul de a impulsiona consumatorii să contacteze Departamentul de Sănătate Publică pentru a protesta împotriva creșterii taxelor. ”Ajutați-ne să combatem adoptarea unor prețuri mai mari pentru aparatele de vending!” este mesajul care se regăsește pe etichete. Utilizatorii sunt rugați de asemenea să semneze o petiție online pe care o pot accesa pe site-ul Change.org. Abțibildurile vor fi distribuite proprietarilor de automate începând din data de 16 martie.

”Ceea ce sperăm să reușim este să implicăm publicul și să creăm un curent de opinie”, a declarat presei Robert Frotten, președintele Asociației de Vending din Massachusetts, ai cărei membri au dat mărturie în cadrul audienței organizate în Boston.

Direcția de Sănătate Publică urmărește creșterea taxelor pentru licențe pentru cele 22.000 de automate din Massachusetts de la 3 dolari la 20 dolari per aparat. Această majorare ar finanța noile proiecte cu care reprezentanții DSP au fost însărcinați în urma noilor reguli adoptate de administrația Obama privind interzicerea zaharurilor și a gustărilor grase în școli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*