Operatorii de vending care furnizează tehnologia MEI de reciclare a banilor anunță creșteri importante în profit și o mai bună remanență a imaginii de brand în mintea consumatorului.

MEI arată că noua aplicație oferă un indice de profit convingător și noi oportunități de vânzare pentru automatele care vând produse din aria de peste 1.00$ și nu dispun de tehnologia necesară pentru a accepta bancnote cu valoare nominală mai mare. Cei care folosesc deja acest program raportează creșteri ale vânzărilor între 15% și 40% și obțin profit în cel mult șase luni.

Adăugarea tehnologiei de reciclare unui automat îi permite acestuia să accepte banii cu valoare mai mare, fără a rămâne în imposibilitatea de a oferi rest. Procesul de reciclare permite automatelor să elibereze restul cu ajutorul acelorași bancnote de 1 sau 5 dolari pe care le primește pentru achiziții, ceea ce le permite să accepte bancnote mari fără a epuiza stocurile de bani de schimb.

De la lansarea produsului, MEI a înregistrat creșteri importante în adoptarea Cashflow VNR Vending Recyclers, care evidențiază faptul că fenomenul reciclării banilor evoluează și nu mai reprezintă o soluție de nișă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*