Compania Upstate Networks lansează a noua versiune de interfață pentru produsul său, Multi-Drop Bus-to-Pc (MDB2PC). Cea mai recentă variantă este creată în așa fel încât să înglobeze cât mai multe facilități într-un aparat cât mai mic. Noul design de ecran măsoară aproximativ 6.35cm x 6 cm.

MDB2PC este interfața unui echipament dirijat de un microprocesor care beneficiază de un soft integrat. Acesta este utilizat pentru a converti datele de vending care circulă în Multi-Drop Bus în date secvențiale sub protocolul RS-232. Software-ul MDBLab din spatele celei de-a noua versiuni a programului a fost lansat încă din 2011 cu scopul de a oferi o viteză mai bună și fiabilitate utilizatorilor.

Protocolul MDB este folosit pe scară largă pentru sistemele de plată tip vending. Acesta permite aparatului de comandă al automatului să comunice cu alte componente, cum ar fi sistemul de răcire.

Reprezentanții Upstate Networks au asigurat publicul că noua interfață va continua să realizeze conversiile necesare pentru a opera transferurile de date și pentru a degreva sistemul de operare de alte sarcini. Acest lucru permite computerului să se ocupe de alte acțiuni între timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*