Venditalia este cel mai important eveniment internațional din sectorul de vending italian, așteptat cu nerăbdare de toți jucătorii de pe piețele de vending ca o șansă de a descoperi soluții tehnologice inovatoare si nenumărate produse de vending expuse. Aici este locul de întâlnire al producătorilor cu managerii pentru a dezvolta afaceri, a împărtăși acel know-how și pentru a promova inovația, formând astfel o mare comunitate de profesioniști.
Pentru câteva zile jucătorii de pe piață se for afla sub același acoperiș la Venditallia 2012 – o concentrare a obiectivelor precum: proiectarea unei imagini corporatiste, prezentarea strategiilor, întâlnirea cu clienți, prezentări ale produselor, feedbackul pieței și susținerea vânzărilor. Venditalia targetează toate segmentele din acest sector și reunește jucători, reprezentanți și lideri de opinie, pentru că o poziție corporatistă aduce vizibilitate și oferă numeroase oportunități de marketing și promovare pentru companii – alături de lanțul de aprovizionare. Cei mai importanți operatori internaționali, jurnaliști, cumpărători și operatori din sector sunt cu ochii pe Venditalia, dorind să fie la curent cu tehnologia și produsele de vending.
Venditalia se poziționează ca un târg de referință pentru vendingul internațional în termeni de număr de expozanți, vizitatori și de metri pătrați ocupați și este, așadar, un punct de referință pentru piață și cel mai mare eveniment care conectează cererea și oferta. Venditalia le oferă expozanților siguranța de a întâlni persoane interesate de cumpărarea tehnologiilor și produselor expuse. Venditalia oferă businessului posibilitatea de a se desfășura într-un mediu specializat și calificat.
În 2010 Venditalia a înregistrat 217 expozanți și 11.120 de vizitatori din 91 de țări. 11% dintre expozanți și 26% dintre vizitatori au venit din străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*