Compania All Pro Beverage Manufacturing a început recent să producă aparatele Aroma pentru cafea și Fructomat-pentru sucuri și în Statele Unite. Automatele au deja o tradiție pe piața americană de vending, iar reprezentanții companiei plănuiesc distribuția aparatului All Pro în clădirile de birouri pe tot cuprinsul țării.

Automatele de cafea pot fi setate în mod corespunzător pentru a servi de la 10 până la 200 de oameni, dar și pentru anumite tipuri de plată, în funcție de preferințele utilizatorului. De asemenea, Fructomat se poate dovedi util atât în birourile mici, cât și în zone supra-aglomerate.

Dmitry Sharin, un veteran în industria vendingului, și Ed Hill, un operator de servicii de cafea implicat în industria băuturilor sunt partenerii din spatele proiectului. Fiecare dintre cei doi operatori a început prin importarea echipamentului necesar; linia Aroma a fost adusă din Italia, iar cea pentru Fructomat, din Austria. Folosite inițial de către cei doi, echipamentele speciale au sfârșit prin a fi distribuite la scară largă, regăsindu-se în prezent la marea majoritate a operatorilor de vending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*