Compania americană AVT a primit recent premiul pentru Cel mai Bun Design de Sistem (Best System Design), acordat de către Self Service News Magazine.
Competiția de anul acesta evaluează designul, creativitatea, funcționalitatea și factorul de inovație aduse de aparatele de vending și sistemele cu autoservire din întreaga lume.
Anul acesta, juriul a decernat cel mai prestigios premiu companiei AVT pentru sistemul inovativ de reciclare construit pentru Mountain Dew Soda, subdiviziune a PepsiCo. Sistemul a fost creat pentru a recompensa clienții pentru acțiunile de reciclare. Aparatul are senzori care îi permit să detecteze momentul când utilizatorul pune o sticlă goală înăuntru. Drept răsplată, clientul primește un tricou fabricat din 50% sticle goale reciclate și 50% bumbac organic.
Sistemul Automat Mountain Dew a fost dezvoltat pentru a fi utilizat la evenimente promoționale. Aparatul poate fi personalizat pentru diverse spații și parteneriate de brand. Sistemul a primit Marele Premiu pentru designul său inovator, conceptul ecologic, aplicațiile unice de vending și calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*