Avanti Markets, un furnizor de sisteme self-checkout pentru magazine, a acordat companiei Five Star Food Service (Chattanooga, Tennessee) premiul ”Operatorul Anului”, în cadrul unei întâlniri a operatorilor de vending.
Sistemul self-checkout permite cumpărătorilor să-și taxeze singuri produsele și să le plătească, prin intermediul unui aparat special, fără intervenția personalului din magazin.
Five Star Food Service este unul dintre cei mai importanți furnizori de cafea și alimente din Statele Unite și, în același timp, un mare operator în industria independentă de vending full-line. Compania operează în peste 30 de cantine din Tennessee, Georgia și Alabama și dispune de un centru culinar care oferă zilnic mâncare proaspătă. Five Star a fost fondată în 1993 și, de atunci, a reușit să-și afilieze peste 50 de companii.
”Experiența companiei Five Star în industrie, angajamentul pentru excelență și succesul de care au parte demonstrează abilitatea de a fi un model pozitiv pentru toți operatorii care îmbrățișează conceptul de micromarket”, au declarat jurnaliștilor reprezentanții Avanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*