Vendingul italian este unul de referinţă în Europa, și lăudabil pentru dinamismul său extraordinar, mai ales în vremuri grele. Aceasta este şi tema editiei 2012 Venditalia, se caută reţeta pentru a ieşi din recesiune.

European Vending Association va împărți un stand cu CONFIDA – Asociația Italiană de Vending, care organizează în fiecare an Venditalia, prin intermediul companiei sale asociate, Venditalia Servizi.
În pavilioanele de la Fieramilanocity din 9-12 mai, sectorul operatorilor de vending se va întâlni pentru a împărtăşi idei noi şi proiecte în curs de desfăşurare.

“Această ediţie a evenimentului nostru, care este un punct de referință naţional şi internaţional pentru vendingul global, va fi total diferit de târgurile anterioare”, explică preşedintele Confida şi Venditalia, Lucio Pinetti. “Venditalia din acest an oferă mai mulți expozanți și spatiu decât orice târg anterior și are scopul de a transmite un mesaj puternic. Acela că firmele sunt pentru o colaborare mai stransă pentru a face faţă acestor ani dificili, conştienţi de faptul că în vremuri dificile, este esenţial să lucrezi împreună pentru a avea succes “.
Cifrele confirmă această viziune: la doar câteva zile de la deschiderea vânzărilor de expunere spațiu la Venditalia, în cele patru zile de non-stop Vending, spaţiul vândut a fost cu 20% mai mult faţă de ediţia precedentă. “Mai mult de 300 de companii au ales să aiba standurile lor, să prezinte produsele şi ideile inovatoare de la târg. Acest lucru este extrem de important, deoarece înseamnă că, în ciuda recesiunii, companiile noastre își menţin curajul lor de a continua să inoveze în vending. Părea imposibil la un moment dat ca acest lucru să reuşească, dar eu pot spune, cu doar câteva zile înainte de deschidere, că CONFIDA a reuşit acest lucru.
Există, de asemenea, o creştere a numărului expozanţilor internaționali cu peste 30%, aceștia provenind din 17 ţări, confirmând aspectul puternic internaţional al evenimentului”, a concluzionat Lucio Pinetti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*