Digital Network Association (DNA) Conferinţa din Statele Unite 2012, 15-16 Mai, Los Angeles, SUA
Locaţie: Centrul de Conferinţe USC Davidson

Bazându-se pe succesul evenimentului din Marea Britanie în 2011, Conferinţa DNA din SUA 2012 lucrează spre extinderea domeniului de aplicare al evenimentului, şi spre încurajarea unei participări mai mari din partea comunităţii de dezvoltare şi de operaţiuni, astfel încât aceasta să poată oferi perspectiva ei unică de creare a sectorului Digital Out-of-Home Interactive Entertainment (DOE). Conferinţa subliniază evoluţii cheie referitoare la “Frontiere Noi, Interactive, în Facilităţi de Agrement” – care cuprind experienţe interactive inovative în jocurile tradiţionale şi centre de divertisment bazate pe locaţie, parcuri de distracţii, mall-uri, muzee, hoteluri, magazine, cluburi de noapte, şi alte facilităţi de agrement.
O conferinţă destinată tuturor celor care lucrează în toate domeniile legate de definirea noii experienţe DOE – cu sesiuni adaptate pentru a îi educa şi informa pe cei ce sunt în curs de dezvoltare, care operează sau care investesc în piaţa internaţională şi care sunt inclinați spre viitoare evoluții.
Oratorul principal al conferinţei este Keynote Christopher Stapleton, expert în simularea divertismentului la Laboratorul Real World din Simiosys şi autor publicat. Stapleton este un fost dezvoltator de software NASA, care are, de asemenea, o extinsă experienţă cu privire la divertisment cu Universal și Disney. El se adresează în special la impactul tot mai mare al experienţelor hibride (reale/fizice) asupra facilităţilor de petrecere a timpului liber.
Evenimentul DNA din l5 mai include și o serie de discuţii libere moderate de Harold Tan de la Immersive Technology Association, Randy Alb de la White Hutchinson Leisure şi Kevin Williams de la KWP. White și Williams sunt co-fondatorii DNA.
Discuţiile libere vor fi despre:
» Următoarea Generatie de Jocuri Arcade
» Experienţe Laser Interactive în Facilităţile de Agrement – Era Viitoare
» Noi Modele de Interacțiune în Cinematografe
» Folosirea de Experienţe bazate pe Gesticulare în Facilităţile de Agrement.
» Următorul Stadiu de Amplificare a Realității în Facilităţile de Agrement.
» Experienţe 3D Interactive în Spații Publice – Pregătiți de lansare?
» Maximizarea Social Media în Facilităţile de Agrement.
» Canalizarea Experienţelor Virtuale și Fizic Hibride în Spații Publice.

Kiosk Europe Expo și Digital Signage Expo, 12-13 Iunie, Berlin, Germania
Locație: Berlin

Indiferent că ne referim la serviciul clienți, de auto-servire sau la kiosk-uri, tehnologia este în plină dezvoltare. Instalarea de kiosk-uri este în creștere cu o rată de cel puțin 35% pe an în Europa, și indică o continuă și rapidă dezvoltare în fiecare an. Aeroporturile instalează kiosk-uri de check-in, supermaketurile adaugă terminale în fiecare zi, băncile oferă clienților servicii dintre cele mai sofisticate la kiosk – până și fast food-ul a devenit mai rapid la kiosk! Kiosk-urile oferă o creștere medie a vânzărilor de 18%, fără a lua în calcul multiplele beneficii intangibile pe care acestea le oferă, prin consolidarea experienței de serviciu clienți, servicii îmbunătățite și conștientizare a mărcii. Atât aplicațiile cât și oportunitățile sunt nenumărate.

KIOSK EUROPE EXPO 2012 este singura expoziție cu adevărat Pan-Europeană din Europa, care oferă în mod exclusiv informații și recomandări cu privire la tehnologia de auto-servire – cunoștințe ce sunt esențiale pentru oricine își dorește obținerea unui serviciu clienți facil, eficient și accesibil financiar. Este cu adevărat necesar să înțelegeți tehnologiile de bază ale soluțiilor de auto-servire existente în prezent, dacă doriți să obțineți tot ceea ce au acestea de oferit.

Dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți serviciul clienți, atunci, noile kiosk-uri, terminale, tehnologii și soluții la vedere vă vor oferi suficiente idei și oportunități de a vă dezvolta afacerea. Mai mult decât atât, experții industriei vă vor informa cu privire la descoperirile lor pe deja consacratul Open Self-Service Forum, oferindu-vă povești de succes și informații esențiale cu privire la auto-servire, din toate zonele. Toate acestea se vor afla la KIOSK EUROPE EXPO 2012!

Vizitatorii KIOSK EUROPE EXPO 2012 vor avea oportunitatea unică de a vedea, experimenta și discuta ultimele progrese din domeniul soluțiilor de interacțiune cu clienții, a soluțiilor de auto-servire, cu furnizori din întreaga lume; multe dintre ele nu au mai fost expuse anterior nicăieri. Forumurile importante de discuții și demonstrații vor arăta potențialilor cumpărători cum înțelegerea tehnologiei zilelor noastre poate îmbunătăți satisfacerea clienților, în același timp reducând costurile de funcționare și crescând succesul afacerii.

China International Vending & Kiosk Show 2012 (ediția a 9-a), 27-29 Iunie, Shanghai, China
Locație: Shanghai Mart

Sponsorizat de: Asociația Federațiilor Chineze de Industrie și Comerț
Se vor expune:

Aparate de Vending și Echipament de auto-servire:
• Aparate de vending pentru băuturi și gustări, tip băuturi îmbuteliate și la cutie, gustări, ciocolate, produse de patiserie, etc.;
• Aparate de vending pentru mâncare caldă, tip tăiței, chipsuri, popcorn, hot dog, pizza și paste, etc.;
• Aparate de vending speciale pentru înghețată, vată pe băț, suc proaspăt de portocale, etc.;
• Aparate de vending pentru produse de uz cosmetic, parfumuri, MP3/P4, telefoane mobile, CD/DVD-uri, țigări, șervețele, prezervative, lenjerie intimă, costume de baie, umbrele, medicamente, flori, reviste, ziare și consumabile reciclabile;
• Magazine de vending integrate pentru băuturi, gustări și consumabile, magazine comerciale automate având linie completă de aparate de vending;
• Aparate de vending variate pentru jucării, capsule, gumă de mestecat și dulciuri;
• Aparate de vending pentru apă, bilete, aparat card, kiosk-uri touchscreen, kiosk-uri foto, mașini de spălat ce funcționează cu monezi, lustruitor de ghete ce operează cu monezi, scaune de masaj, echipament de fitness, încărcătoare de telefon și alte servicii și aparate de auto-servire ce funcționează cu monezi.
Sisteme de Plată și Tehnologia de Vending:
• Mecanism de monezi, acceptor/rejector de monezi/valută, validator de bancnote, card IC fără contact și sistem de plată non-numerar, sistem de plată cu telefonul mobil;
• Sistem de monitorizare cu telecomandă, sistem de operare îndrumător, Sistem de adunare informații și raportare, telemetrie wireless, Sistem GPS, aplicații digitale și touch screen, comerț electronic, etc.

Piese și Accesorii pentru Aparate de Vending:
• Piese și accesorii pentru aparatele de vending și OCS/cafea incluzând: panouri de metal, micro-motoare, spirale, harnașament, încuietori, panouri atingere, tastaturi și întrerupătoare, etc.
Aparatele OCS/Cafea, Cafea și Ingrediente:
• Aparat de vending pentru cafea, aparat espressor, aragaz cafea, rîșniță de cafea, prăjitor de cafea, aparat preparare și dozator de cafea; bețișor de amestecat laptele, cană de cafea, filtru de hârtie, dispozitiv de gheață, aparat preparare ceai, materiale și echipamente de împachetare;
• Boabe crude cafea, boabe prăjite cafea, cafea instant, praf de cafea, băuturi din cafea, cafea și pliculețe de ceai.;
Băutură, Apă, Gustări și Articole de Comerț Automate:
• Toate tipurile de băutură, apă, gustări și articole de comerț comercializate cu aparate de vending, cum ar fi băuturile îmbuteliate și la cutie, apa minerală și distilată, gustări la pungă, ciocolate, dulciuri, produse de patiserie, gumă de mestecat, prăjituri, fructe uscate, tăiței, chipsuri, popcorn, înghețată, iaurt, etc.
Servicii conexe pentru Industria Aparatelor de Vending și OCS:
• Operatori de vending, reparații și întreținere, curățare, publicitate, decorațiuni, transport și manevrare materiale, finanțare, asigurare, consultanță, educație/training; mass-media, reviste și site-uri asociate acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*