INRIX, un furnizor de informații de trafic și servicii pentru conducători auto oferă o aplicație pentru iPhone și iPad care poate ajuta operatorii și copiloții acestora să evite traficul.
Cu numele de INRIX Traffic, aplicația plănuiește rute, sugerând timpul optim de plecare și cel de călătorie, dar și cele mai rapide rute și notificări personalizate de trafic. Aplicația analizează variabile precum activități sportive, concerte, evenimente locale și oferă rute alternative ocolind locațiile evenimentelor, pentru a evita eventualele întârzieri.
“Noi așezăm puterea a peste 100 de milioane de reporteri de trafic în palma ta” a spus vicepreședintele departamentului de consumatori al INRIX, Kevin Foreman. “Ultima noastră inovație va ajuta șoferii să nu mai întârzie niciodată.”
INRIX susține ca aplicația acoperă mai multe drumuri având o acuratețe mai mare decât cea a oricărui alt serviciu de trafic, datorită faptului că se bazează pe o comunitate de peste 100 de milioane de șoferi de zi cu zi și sute de alte surse. Aceste date au o acuratețe de 2 MPH viteză de trafic reală în orice condiții, 24/7.
Aplicația pentru trafic INRIX este disponibilă pentru descărcare gratuită (și ad-free) din magazinul Apple App. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta vizitați inrixtraffic.com.
Separat, societatea a lansat și lista Top 10 a orașelor cu cel mai dificil trafic și a timpului mediu pierdut anual de șoferi în ambuteiajele acestor orașe. Acestea sunt:
1. Honolulu (58 ore)
2. Los Angeles (56 ore)
3. San Francisco (48 ore)
4. New York (57 ore)
5. Bridgeport, CT (42 ore)
6. Washington, DC (45 ore)
7. Seattle (33 ore)
8. Austin (30 ore)
9. Boston (35 ore)
10. Chicago (36 ore)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*