VENDING POLAND – a 5 a ediție a târgului internațional pentru industria de își va deschide porțile pe 3 -4 Octombrie 2012 la Târgul și Centrul de Congrese MT Polska, Varșovia.
Evenimentul care se desfăsoară o dată la doi ani este organizat de Asociația Poloneză de Vending (PSV) și este singurul şi cel mai mare din centrul şi estul Europei. VENDING POLAND este o expoziţie pentru sectorul b2b şi oferă tuturor celor interesați de acest tip de comerţ cu amănuntul, tendinţele şi tehnologiile de distribuţie automată din Polonia. Aceasta reprezintă de asemenea pentru expozanți și o ușă deschisă către potențiali clienți din tările înconjurătoare.
Participanţii se pot aştepta efecte bune, deoarece în Polonia (împotriva regresului economiei din Europa) – în special industria de vending, evoluează în mod constant. În ultimii ani multe companii de vending din Polonia au observat o creşterea dublă a cifrei. Piaţa poloneză de vending încă mai are un potenţial foarte mare. Numărul mediu de persoane pentru un aparat de vending în Polonia este de aproximativ 800, în timp ce în Europa de Vest există 100 persoane pe un aparat. Potențialul suplimentar înseamnă o rapidă dezvoltare de pieței de clădiri de birouri, centre de cumpărături şi de divertisment şi a pieței locurilor de cazare.
Profilul expoziției include:
• Ultimele aparate (bături calde/reci, gustări, mâncare proaspătă, mese calde, produse nealimentare)
• Aparate mici de vending ce comercializează produse de igienă, farmacii OTC, jucării
• Produse ce se pot comercializa cu aparatele de vending
• Pahare de vending și alte consumabile
• Filter de apă și soluții de tratare a apei
• Răcitori de apă
• Mașini de serviciu
• Mijloace de transport pentru aparate și produse
• Sisteme de plată
• servicii
• accesorii
• seifuri
• soluții de marketing pentru aparatele de vending

Profil vizitatori
Principalii vizitatori ai acestui eveniment sunt operatori experimentaţi ai aparatelor de vending şi începători, persoanele cu putere de decizie, administratori de clădiri de birouri comerciale, proprietari de hoteluri, proprietari de restaurante şi baruri, administratori construcții publice, administratori de şcoali şi spitale şi proprietari de benzinării și de facilităţi de agreement.
Despre piața de vending din Polnia
Piața de vending din Polonia cunoaște o mare creștere, dar numărul aparatelor de vending este în continuare relative scăzut. Acesta este un sector de nișă a comerțului cu amănuntul cu mari oportunități de dezvoltare. PSV estimează că există un număr de 50.000 de aparate de vending de băuturi calde/reci și gustări, localizate în special în zona clădirilor de birouri comerciale, clădirilor publice, școlilor. Chiar dacă 75 – 80% din piață este reprezentată de aparatele de băuturi calde, acest segment înregistrează aceași dezvoltare cu cea a aparatelor de băuturi reci și gustări. Conform distribuitorului, în present, 70 % din aparetele noi sunt aparate de gustări. Întreaga piață este în creștere, astfel că fiecare segment ocupă din ce în ce mai mult spațiu în “prăjitură”. Dezvoltarea sectorului devending cu mâncare caldă este una notabilă, consumatorii fiind în așteptarea unor noi varietăți de produse. Se cer mese calde, sandwich-uri proaspete și salate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*