Identive Group, Inc. a furnizat sisteme de operare de intrări contacte și soluții de plată în locațiile de primire pe durata Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Soluția de management al vizitatorilor oferită de Identive Polyright a crescut nivelul de securitate pentru un număr de până la 10.000 de vizitatori ai Clubului Olimpic care se afla exact lângă stadionul din Parcul Olimpic. Soluția include emiterea de insigne de identificare personalizate de aur, argint sau bronz, fără detalii de contact pentru membrii Comitetului Olimpic Internațional (IOC, pentru VIP-uri, invitați speciali și personal. Insignele garantează intrarea în club în siguranță și sunt utilizate în combinație cu sistemul de securitate a identității furnizat de asemenea de Identive Polyright, sistem ce include control la intrare, capacități de monitorizare și servicii de suport.

Identive oferă în cooperare cu banca olandeză RaboBank, carduri multifuncționale de plată fără numerar pentru mai mult de 100.000 de vizitatori ai evenimentelor Heineken House ce se desfășoară în prestigiosul Alexandra Palace. Cardurile contactless folosesc tehnologia de identificare a apropiatului câmp de comunicații Identive denumit tomPAY (NFC), lucru care le permite să fie folosite atât ca tradiționalele carduri de plată dar și ca stickere de plată NFC pentru telefoane mobile. Cardurile sunt de asemenea compatibile și cu soluțiile de plată fără numerar Multicard Cashless Betalen ale companiei, care sunt extrem de răspândite în Olanda. Vizitatorii olandezi ai Jocurilor Olimpice care au obținut un card de plată fără numerar Identive, au putut să dezlipească abțipildul NFC, să îl fixeze la telefoanele lor mobile și să descarce aplicațiile Cashless Betalen și să se înscrie la întoarcerea acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*