Un computer tabletă pe care nu-l pot distruge nici cel mai stângaci utilizator și nici cele mai rele condiții, este programat să intre în curând pe piață. Programat pentru lansare în cel de-al treilea trimestru al lui 2012, Rampage 6 este produsul unui parteneriat între Juniper Systems și Harmony, Sisteme SDG pe bază de PA.
Noua unitate va pune la dispoziție multe dintre avantajele și beneficiile oferite de produsul Jupiter anterior – Mesa Rugged Note¬pad, incluzând un afișaj mare de 5,7″ și un receptor GSP integrat cu acuratețe de 2 până la 5 metrii. Este disponibil de asemenea și un scanner cu coduri de bare 1D/2D.
Noua unitate ce poate fi ținută în mână, folosește sistemul de operare Android Open Source Project (AOSP) 2.3. Aceasta va fi disponibilă exclusiv prin SDG.
Rampage 6 vine cu o putere de grad de protecție IP67 și trebuie să specificăm faptul că produsul este sigilat împotriva prafului și că acesta va putea rezista scufundării în apă adâncă de un metru timp de 30 de minute. Producătorul spune ca acesta poate, de asemenea, să reziste unei căderi de la 3 metri pe beton sau că poate rezista într-un camion fierbinte.
Oficialii Juniper raportează că AOSP 2.3 oferă multe avantaje colecționarilor de date, cum ar fi opțiunea de multitasking, o interfață de folosire a modemului, dezvoltare de platforme multiple, stocare de date aplicații multiple, flexibilitate la sursă deschisă și oportunitatea de a profita din plin de interfața clasică Android elaborată de SDG Systems. În plus, cu modul opțional numit “kiosk” utilizatorul poate restricționa accesarea de aplicații, creând astfel un dispozitiv de utilizare unică, fără distracții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*