Selecta UK & Ireland, care este parte din Selecta Group, subliniază angajamentul său de a reduce emisiile de carbon pe care le produce prin furnizarea de servicii de vending clienților săi, cu ajutorul unui program de succes ce presupune plantarea de copaci care ajută la contracararea emisiilor inevitabile.
Lucrând în parteneriat cu societatea Carbon Footprint prin Programul de Plantare de Copaci din Regatul Unit și clienții lui, compania a reușit din aprilie 2010 și până în prezent să planteze 695 de copaci. Rezultatul este că Selecta a contracarat astfel aproximativ 695 de tone de carbon prin viața naturală a unui copac, printr-un proiect Standard de Verificare a Carbonului (VCS).
Programul de plantare a copacilor este o ‘abordare durabilă’ care face parte din angajamentul pe termen lung luat de societatea Selecta de a promova practicile de afaceri etice și stabilirea de obiective durabile care fac parte integrantă din modul în care aceasta își conduce afacerile.
Anul trecut, Selecta a fost premiată pentru eforturile depuse pentru ocrotirea mediului înconjurător păstrând certificarea ISO14001 și demostrând astfel că a fost capabilă să identifice și să controleze cu succes impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător activitățile, produsele și serviciile sale și că îmbunătățește continuu performanța mediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*