SkyPeople Fruit Juice, Inc., un producător de concentrat din suc de fructe, băuturi din suc de fructe și alte produse pe bază de fructe, a anunțat azi introducerea unor băuturi din suc de fructe marca Hedetang în 24 puncte comerciale ale lanțului de restaurante Shaanxi Dongdongbao, prin aparatele de distribuire automată de sucuri de fructe. Dongdongbao este un lanț de restaurante răspândite în majoritate în provincia chineză Xi’an, Shaanxi.
Folosirea de aparate automate distribuitoare de sucuri de fructe marca Hedetang este o abordare de marketing relativ nouă a sucurilor de fructe deoarece amestecă acestea siropul de suc de fructe cu apă conform unei formule prestabilite. Compania a descoperit că în general clienții preferă băuturile din suc de fructe și astfel că a început să distribuie, mai ales că gustul acestor sucuri este excelent. În plus, acest proces aduce un element de prospețime și apariția sentimentului că sucul este preparat special pentru client. În prezent aparatul de distribuire pune la dispoziția clienților patru arome de suc de fructe marca Hedetang, kiwi, pere, dude și portocale.
Compania se așteaptă ca aparatele automate de distribuire de sucuri de fructe din lanțul de restaurante să susțină prezența băuturilor din suc de fructe marca Hedetang pe piața locală din Xi’an, și plănuiește să extindă treptat această metodă de distribuire a băuturilor din suc de fructe și în alte mari orașe provinciale ale Chinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*