Vending Supply lansează din toamnă tatuaje temporare și abțipilduri cu design nou și interesant. Compania de vending și producătorul de tatuaje și abțipilduri își extinde cele mai populare linii, la timp pentru întoarcerea pe băncile școlii. Clienții pot profita pe perioadă limitată de oferta înapoi la școală: transport gratuit pentru orice comandă online.
“După relansarea cu succes a paginii noastre de internet, am dorit să ne concentrăm pe a oferi clienților noștri și mai multe design-uri pentru produsul lor favorit. Astfel că, artiștii noștrii au creat tatuaje și abțipilduri noi pentru cele mai cerute linii: Ultra Tattoo Classics, Ultra Sticker Classics, și Sugar Tattoos,” spune Melissa Mouradian, manager dezvoltare afacere al Vending Supply.
Lansarea din toamna lui 2012 include design nou pentru următoarele linii de tatuaje temporare și abțipilduri:
» Ultra Tattoo Classics: Aceste designuri îndrăznețe atrag pe oricine: tineri și bătrâni, barbați și femei. Noua serie Ultra Tattoo Classics 14 este plină de designuri în stil vintage care vor fi pe placul mai multor categorii de fani ai tatuajelor.
» Ultra Sticker Classics: Este perfect pentru școli și locurile de joacă pentru copii, aceste abțipilduri distractive având teme similare liniei mereu populară Ultra Tattoo Classics. Multe școli folosesc cu succes aparatele de vending cu abțipilduri pentru strângeri de fonduri.
» Sugar Tattoos: Vending Supply are o reputație puternică pentru că are cele mai bune tatuaje pentru fete, iar tatuajele Sugar tattoos sunt preferate în fiecare an. Fanii tatuajelor adoră această linie unică de tatuaje pentru fete de toate vârstele din sclipici cu cerneală și din sclipici pur. Vending Supply folosește o tehologie unică a sclipiciului, pentru a crea modele luminoase și atrăgătoare care durează zile la rând. În plus, puteți colecționa 25 de modele noi.
Mai mult decât atât, Vending Supply continuă să producă popularele tatuaje Super Aromate. Mirosul de afine rămâne pe piele mai mult de trei zile. Vending Supply este mândră de faptul că este singurul producător de tatuaje temporare care oferă tatuaje aromate prin intermediul aparatelor de vending. Toate tatuajele și abțipildurile Vending Supply sunt confecționate în S.U.A. cu ingrediente non-toxice. Toate produsele respectă standardele canadiene, americane sau europene și sunt faimoase în întreaga lume pentru calitatea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*