Red Bull, băutura energizantă numărul 1 pe piața din Marea Britanie, a anunțat primele extensii ale gustului, prin lansarea Edițiilor Speciale Red Bull; încă trei arome noi, cu aceleași beneficii energetice ale băuturii energizante Red Bull Energy Drink. Ediția Roșie (Coacăze), Ediția Argintie (Lămâie verde) și Ediția Albastră (Afine), vor fi disponibile din Septembrie și le oferă comercianților cu amănuntul o adevărată posibilitate de a realiza o creștere a vânzărilor la categoria de băuturi răcoritoare cu cea mai rapidă dezvoltare.
Lansarea, programată pentru trimestrul 1 al lui 2013, va ajuta la dezvoltarea categoriei Sports & Energy (sport și energie) prin abordarea domeniului barieră numărul 1, gustul, aducând noi cumpărători în domeniu, prin oferta de arome populare adusă de brandul lider. Testul de studiu, a descoperit că Edițiile Speciale Red Bull au înregistrat un mare succes printre consumatori, deoarece 80% dintre persoanele participante au spus nu numai că le place produsul, dar și că intenționează să îl cumpere.
Studiile au arătat, de asemenea, că atracția numărul 1 pentru clienți este aceea de a beneficia de o varietate de arome potrivite, astfel că vânzătorii cu amănuntul sunt sfătuiți să se aprovizioneze cu toate aromele pentru a își maximiza oportunitatea de a vinde. Edițiile Speciale Red Bull are trebui așezate împreună la raft lângă Red Bull Energy, pentru ca Roșu, Argintiu & Albastru să fie evidențiate la maxim.
Lansarea Edițiilor Speciale Red Bull este deja un mare succes în Europa și în Germania (o piață similară ca mărime celei din Marea Britanie), în 6 luni fiind vândute 22 de milioane de cutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*