Customer Engagement Technology World (CETW)
7-8 Noiembrie 2012
Locație: Centrul de Convenții Javits, New York, SUA
La CETW te afli la intersecția dintre implicarea clientului și tehnologia de îmbunătățire a fiecărei oportunități de implicare a organizației. Mii de participanți și expozanți participă deopotrivă la conversația mereu în evoluție privind implicarea, experiența, comunicarea, campanile de creație, administrarea și livrarea produselor ce conțin tehnologie.
La CETW descoperi secretele din spatele abordării unei tehnologii de integrare a implicării clienților și soluții care te vor duce acolo.
Obține acces direct la studii de caz și experiențe ale brandurilor, agențiilor și ale altor companii considerate lideri ai industriei. Aici creeați legături cu peste 2.000 de participanți profesioniști și faceți schimb de idei cu privire la implicarea clientului. Cunoașteți furnizorii celor mai bune soluții, explorați strategii, tactici și tehnologii de vârf ale acestei piețe cu tendințe rapide de schimbare.
Customer Engagement Technology World se concentrează pe:
• Soluții de Experiență cu Clienții
• Sisteme de Management Conținut (CMS)
• Soluții pentru Panouri Informative Digitale
• Soluții pentru Kiosk-uri de Autoservire
• Soluții Mobile de Marketing
• Soluții de Social Media
• Soluții CRM
• Marketing de Afinitate & Analize de Atitudine
• Rețele Sociale de Întreprindere
• Word-of-Mouth Marketing (WOMM)
• Management Online de Reputație
CETW este singurul eveniment față-în-față care se concentrează pe influența integrării apariției media pe canale multiple pentru a activa implicarea clientului. Așa că, pregătiți-vă, ridicați-vă mânecile și fiți gata să intrați în vasta lume a implicării clienților prin campanii pe mai multe canale și prin experiențe.

NAMA CoffeeTea&Water 2012
13-15 Noiembrie 2012
Locație: Hyatt Regency Hotel, New Orleans, SUA.
Orașul ales pentru CT&W 2012 este bogat în istoria cafelei, fiind al doilea port ca mărime de intrare a cafelei verzi, și adăpostește unele dintre cele mai bune restaurante din țară. Comitetul Serviciilor de Cafea a livrat adevărați ași pentru CT&W 2012. Orașul New Orleans va găzdui CT&W 2012; locația va fi nou renovatul Hyatt Regency Hotel. Hyatt a fost în renovare timp de 5 ani, după ce Uraganul Katrina a distrus sau deteriorat o mare parte a acestuia. În fața hotelului este o cale de transport în comun care vă va purta în Cartierul Francez și deci la tot ceea ce are de oferit viața de noapte din New Orleans.
CoffeeTea&Water este singurul eveniment de amploare dedicat numai operatorilor de servicii în domeniile cafelei, ceaiului și apei. Aranjați-vă programul în așa fel încât să participați, faceți parte din această experiență și astfel aveți acces direct la oportunitățile de dezvoltare și profitabilitate ce vi le oferă acest eveniment.

IAAPA Attractions Expo 2012
Conferințe: 12-16 Noiembrie 2012
Expoziție Comercială: 13-16 Noiembrie 2012
Locație: Centrul de Convenții Orange County, Orlando, SUA
Cu o participare fără precedent şi un număr mare de expozanți atât la evenimentul Asian Attractions Expo 2012 din Hong Kong cât și la Euro Attractions Show 2012 din Berlin, şi cu o expoziție care include mai mulți metrii pătrați și mai multe companii decât oricare altă expoziție din ultimii patru ani, vei fi uimit!
IAAPA Attractions Expo 2012 va avea cel mai mare spațiu de expoziție în aer liber din ultimii 10 ani! Nu pierde oportunitatea de a vedea produse și servicii inovative oferite de peste 1.100 de companii inclusiv o zonă de expoziție în aer liber care trebuie văzută, o ambundență de produse și servicii proiectate să amuze și să distreze!
Expoziția IAAPA Attractions Expo 2012 este cea mai puternică oportunitate de afaceri a acestui an pentru industria de divertisment. De la etajul de expunere până la sesiuni educaționale și evenimente de creare a legăturilor de afaceri, veți câștiga relații importante, idei noi, și veți prezenta produsul dumneavoastră la cea mai mare adunare de profesioniști din domeniul de distracții și amuzament din lume.
Asigurați-vă că produsele și serviciile dvs. sunt remarcate de peste 25.000 de cumpărători și oameni cu putere de decizie din cele mai mari:
• Parcuri de distracție
• Parcuri cu teme
• Parcuri de atracții
• Waterparks
• Centre de divertisment în familie
• Cazinouri
• Complexe
• Muzee
• Acvarii
• Grădini Zoologice
din lume.

East European Vending Exhibition 2012
Ediția cu numărul 5 a International Trade Exhibition EEVEX – East European Vending Exhibition se va desfășura între 24-26 Noiembrie, 2012 în CrocusExpo (Pav.2, Sala 6) din Moscova. Toate tipurile de echipament de vending: gustări, aparate de cafea; aparate de mâncare și lichide calde, de servicii, scaune de masaj și accesorii vor fi prezentate la EEVEX-2012. Expozanții EEVEX sunt companii din Rusia, Marea Britanie, SUA, Germania, Canada, Italia, Corea de Sud, Franța, Ungaria, China, Belarus și Ucraina. În ciuda circumstanțelor economice instabile, în 2009 s-au alăturat încă 20 de companii noi acestui eveniment. Printre acestea au fost ArcaTech Systems Europe Ltd (Marea Britanie), Micro Star International (Taivan), Bulatov Group, Volbrok și alții. Expozanții au fost mulțumiți de calitatea și de numărul vizitatorilor. Aceștia au stabilit contacte folositoare, au încheiat contracte profitabile și au rezervat standuri mai mari pentru EEVEX-2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*