EAG Expo International 2013
22-24 ianuarie 2013
Locație: Sala Excel, Londra, Marea Britanie
Pregătirile pentru EAG International 2013, care este programat între 22-24 ianuarie 2013 la ExCel în Londra, sunt în plină desfășurare. După trei ani de succes, analiza participării anterioare demonstrează că evenimentul organizat de BACTA se transformă rapid într-un eveniment de referință pentru experții din industria de entertainment din toată Europa.
Trei zile minunate dedicate industriei de amuzament și de petrecere a timpului liber.
Peste 5,600 de participanți și mai mult de 1,000 de specialiști din industrie din mai mult de 45 de țări vin să vadă și să cumpere cel mai bun echipament de la peste 180 de producători și furnizori.
Mai multe întâlniri – Mai multe demonstrații – Mai multe de învățat – Mai multe de cumpărat.
EAG International continuă să crească într-un ritm alert, iar vizitatorii vor putea să vadă aici cele mai noi produse și inovații din domeniu.

Expoziția Euro-Asiatică pentru Parcuri de Distracții și Divertisment 2013
12-14 Februarie 2013
Locație: Centrul de Expoziții All-Russia, Moscova, Rusia
EAAPA 2013 a anunțat că cea de-a 6-a ediție a târgului și expozițiiei va avea loc pe 12-14 februarie 2013 în Moscova la Centrul de Expoziții All-Russia (VVT), Pavilionul 75. Expoziția este susținută de IAAPA și de “Uniunea Asociațiilor și Partenerilor din Industria de Divertisment”(SAPIR).

Expoziția EAAPA promovează competiția sănătoasă, consolidarea și dezvoltarea dinamică a industriei divertismentului, în plan local și dincolo de acesta. În 2012, expoziția s-a desfășurat pe un spațiu de 5.000 de metrii pătrați, găzduind peste 120 de companii rusești și din țări precum Italia, Spania, Germania, Elveția, SUA, Olanda, China, Marea Britanie, Turcia, Belarus, Polonia, etc. Au fost expuse produse din 60 de categorii. Aproximativ 4.000 de profesioniști din 23 de țări au participat la expoziția EAAPA.
Expoziția din 2013 va acoperi toate zonele principale din domeniul parcurilor moderne, mall-urilor de cumpărături, cu variațiuni de la echipamente de divertisment până la cele de amenajare a terenului și echipamente pentru parcuri. Expoziția va include seminarii educative, iar programul general de afaceri va acoperi o gamă largă de domenii.
Conform organizatorilor, audiența vizată pentru EAAPA-2013 îi include pe reprezentanții ministerelor și agențiilor federale și regionale din Rusia, include guvernările provinciale și municipale, municipalitățile, ONG-urile, directorii de parcuri, parcuri acvatice și de centre de distracții, companiile de divertisment și centrele de vacanță, antreprenorii și producătorii de produse de divertisment din Rusia și din străinătate.

VENDING EXPO (UCRAINA)
5-7 Martie 2013
Locație: Centrul Internațional de Expoziții, Kiev, Ucraina
Expoziția “VENDING EXPO” este în continuă dezvoltare. Cantitatea expozanților și zona de expoziție cresc, tematica se dezvoltă.
După ani de existenţă aceasta a devenit manifestarea centrală a industriei producătoare de aparate de vending, de servicii dedicate acestei industrii dar și de divertisment din Ucraina, loc de tradiţional de întâlnire pentru experţii domeniului, la care liderii pieței expun cele mai noi produse şi vizitatorii pot obţine informaţii despre tendinţele de dezvoltare a pieţei și despre cele mai noi tehnologii.
Pregătirea pentru următoarea expoziţie se face în strânsă colaborare cu Asociaţia Europeană de Vending (EVA) şi se planifică în limitele expoziţiei, executarea unor acțiuni comune. Această cooperare cu EVA crește, fără îndoială, prestigiul expoziţiei.
Expoziția este interesantă pentru toţi cei interesați de dezvoltarea pieţei de vending şi pentru cei care deja lucrează în mod activ în acest domeniu dinamic de dezvoltare şi pentru cei care doar se gândesc că este oportun să instaleze sisteme de vending convenabile, favorabile şi prestigioase: aparate de tranzacţionare, distribuitoare de numerar, terminale de plată, info kiosk-uri, etc.
Publicul ţintă al expoziției «Vending Expo 2013» sunt proprietarii reţelelor comerciale, ai divertismentului, sportului, complexelor de expoziţie şi divertismentului cultural, ai centrelor de afaceri, instituţiilor de învăţământ şi întreprinderilor de transport, managerii de top, care operează hoteluri, campinguri, complexe şi centre medicale, saloane de înfrumuseţare, reprezentanţii instituțiilor oficiale, oameni de afaceri privați.
În acest sens, obiectivul principal al expoziţie, așa cum este văzut de organizatori, este adunarea liderilor ce reprezintă industria internă şi externă de comerț automatizat şi cea a sistemelor de plată, pentru schimb de informaţii şi încheierea unor contracte reciproc avantajoase. Expunerea de mostre ale celor mai noi echipamente, software, mărfuri pentru comerțul automatizat şi pentru a promova dezvoltarea afacerii de vending.
Principalele tematici de bază ale expoziției:

• Aparate automatizate pentru comerț, servicii, divertisment;
• Produse și componente pentru aparatele automatizate (de vending);
• Sisteme și terminale de plată;
• Kiosk-uri de informații și internet, kiosk-uri de servicii;
• Accesorii, piese de schimb și accesorii pentru aparate și terminale de vending
• Tehnologii de siguranță;
• Software;
• Literatură specializată și presă periodică.
În limitele programului de afaceri al expoziției vor avea loc conferinţe și concursuri. Expoziția ce se va desfășura în Centrul Internaţional de Expoziţii din Kiev deschide noi perspective pentru expozanţi şi vizitatori. Această modernă platformă de expoziţie de clasă europeană oferă participanților şansa de a avea orice tip de expoziții cu maxim de confort, fără a limita expozanţii din punct de vedere al dimensiunii standurilor, tehnic sau posibilităţi de design.
Organizatorii crează toate posibilităţile pentru înregistrarea vamală rapidă a exponatelor, pentru negocieri şi întâlniri, pentru deplasarea vizitatorilor străini, pentru intrarea liberă pe teritoriul expoziţiei a vizitatorilor si participanților. Abordarea complexă a procesului organizaţional şi individual – fiecărui participant îi este permis să se concentreze în întregime pe activitatea expozițională privind dezvoltarea afacerilor, fixarea poziţiilor pe piaţă, încheierea de contracte în perspectivă.
Suportul de informaţii pentru expoziție este realizat de publicații de specialitate lideri interni şi externi şi site-uri de informaţii. Invităm firmele, întreprinderile, oamenii de afaceri privați, care au legătură cu vendingul să participe la cea de a 7-a ediție a expoziției specializate internaționale «VendingExpo 2013».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*