Primul aparat de vending inventat s-a aflat de fapt pe placa de desen a matematicianului care în 215 Î.Hr a proiectat printre alte invenții și un mecanism acționat de monedă, care distribuia apă sfinţită.
Fabricarea unui mini aparat de vending este un mod creativ, funcţional, de a proiecta un produs unic. Aparatele pot conține alimente, piese de artă, aparate electronice, felicitări, bijuterii, obiecte de colecţie, produse din tutun sau alte produse care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Prin controlul produsului şi al clientelei dumneavoastră, produsele comercializate cu mini aparatul dumneavoastră de vending va fi cu siguranță un succes.
Creaţi un plan. Alegeți un produs pe care doriţi să îl comercializați cu aparatul. Luaţi în considerare gradul de perisabilitate al produsului şi determinați dacă locaţia aparatului vă va permite să înlocuiți produsele şi să aprovizionați aparatul atunci când este necesar.

Alegeți un loc sigur. Lucrați cu proprietarii, managerii şi personalul locului. Încheiați un contract de închiriere a spaţiului. Interesați-vă cu privire la obţinerea spaţiului fără niciun cost, dacă produsul îmbogăţeşte sau completează afacerea deja existentă în acel loc.

De exemplu, comercializați brățări care strălucesc în întuneric pe care clienții trebuie să le cumpere dacă doresc să părăsească un eveniment şi să revină în timpul acestuia (e perfect pentru sălile de film și de teatru). Acest produs ajută personalul de securitate prin controlul mulţimii şi, de asemenea, vinde produsul dumneavoastră.

Optimizați vânzările prin potrivirea produsului dumneavoastră cu locaţia. De exemplu, un aparat de vending cu bijuterii sofisticate în holul sălii de operă sau cu camere video de unică folosinţă lângă o atracție turistică sunt doar câteva idei ce le puteți pune în practică și voi. Pe de altă parte, luați în considerare posibilitatea ca automatul să contrasteze cu locaţia și astfel acesta va ieși în evidență. De exemplu, oferiți obiecte de anticariat de colecţie în foaierul Muzeului de Artă Modernă. Această disonanţă poate ajuta produsul dumneavoastră să iasă în evidenţă.

Alegeți un vechi aparat de vending de ţigări sau alte aparate mici schimbându-le folosința cu produsul vostru. Articolele de anticariat se pot obţine la un preţ bun de pe siteurile de licitații online. Dimensiunea mică a aparatului este perfectă pentru distribuirea de articole în miniatură.

Asigurați-vă că aparatul de vending este în stare bună de funcționare sau este pregătit pentru renovarea mecanicii sale. Piesele şi becurile pot fi foarte costisitoare sau imposibil de găsit. Dacă aparatul nu este în stare de operare, fiți pregătiți să cheltuiți mai mulţi bani după ce îl achiziţionaţi.

Preparați sau cumpărați vopsele particularizate care să se potrivească la aparat și decorați-l pentru a face publicitate produsului. Comandați decalcomanii personalizate de la magazinele de specialitate. Cumpărați vopsea auto sau vopsea combinată de la un magazin cu produse de uz casnic.

Într-o ediție trecută v-am prezentat Art-o-mat ca pe o companie care a transformat vechile aparate de vending cu ţigări în automate de vending de artă. Aceasta oferă mici opere de artă pe care oamenii le cumpără din maşina de vending. Cumpărați un aparat de vending de la companii ca aceasta, care oferă și produsul și aparatul, iar dumneavoastră concentrați-vă pe selectarea amplasării optime a aparatului.

Există companii care oferă servicii de consultanţă pentru aparate personalizate. Unele dintre aceste firme oferă personalizare de design și grafică pentru a atrage vizual cumpărătorii. Aparatelor lor se potrivesc cu o varietate de produse. Construiți-vă aparatul de la zero sau alegeți dintr-o varietate de aparate deja existente.
Unele firme asistă chiar amplasarea şi livrarea mini-aparatelor de vending. Altele oferă, de asemenea, informaţii cu privire la industria aparatelor de vending şi a abordării vânzărilor.

Construiți un mini aparat de vending de la zero. Această abordare complet personalizată permite controlarea fiecarui aspect de design şi funcţionalitate. Pregătiţi-vă pentru un efort susținut, consumator de timp, care ar putea dura săptămâni sau luni de zile.

Comandați orice tip de lumini speciale, piese, decalcomanii sau alte elemente vizuale. Fiți creativ în procesul de căutare. Construiți-vă reţeaua de contacte în cadrul industriei şi printre colecţionari şi utilizați-le la maxim.

Testaţi funcţionalitatea aparatului. Construiți şi completați mini aparatul dumneavoastră de vending, adăugaţi produsul şi ataşaţi acceptorul de monede sau de bancnote. Aprovizionați automatul şi observați funcționarea aparatului. Corectați-l dacă este necesar. Nu vă rămâne decât să așteptați cumpărători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*