Universitatea din Drexel a introdus recent în Biblioteca W. W. Hagerty, un aparat de vending ce funcționează 24 de ore care va dispensa laptop-uri MacBook în scopul de a fi utilizate de către, elevi, studenți și personalul acesteia.

Drexel este cea de-a treia universitate de pe coasta de est care a introdus acest tip de automat de vending ce conţine până la 12 unități MacBook care pot fi luate gratuit de oricine cu un ID Drexel timp de cinci ore. Practic, este un aparat din care iese un alt aparat care ajută la realizarea temelor în ultima clipă, atunci când se apropie de termenul limită.

Desigur, împrumutul vine cu unele responsabilităţi. Studenţii trebuie să rămână în bibliotecă în timp ce utilizează MacBooks, care sunt echipate cu senzori de securitate. Utilizatorii sunt limitați la o utilizare de cinci ore, dincolo de care se aplică o taxă de întârziere de 5 dolari pe oră pentru fiecare oră suplimentară. Odată ce MacBook-ul este introdus înapoi în kiosk, toate informaţiile trebuie să fie şterse complet. Bateria MacBook-ului este încărcată în timp ce laptopul se află în aparat.

Sursa: hothardware.com

The Drexel University recently introduced a 24-hour, vending machine located in the W. W. Hagerty Library that will dispense MacBooks to be used by students, faculty and staff.

Drexel is the third university on the East Coast to introduce this kiosk, which contains up to 12 MacBooks that can be checked out for free by anyone with a Drexel ID for five hours. Basically, it is a machine that will pop out a machine to get last-minute assignments done when deadline approaches.

Of course, borrowing comes with some responsibilities. Students must remain in the library while using the MacBooks, which are equipped with security sensors. They are limited to a five-hour use beyond which a late fee of $5 per hour for each additional hour applies. Once the MacBook is inserted back into the kiosk, all information must be wiped clean. The MacBook’s battery is charged while the laptop is in the kiosk.

Source: hothardware.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*