VendEver LLC a anunțat că a oprit operațiunile distributie a aparatului de vending Cotton Candy Factory (vată de zahăr) din toată lumea, datorită faptului că nu a reușit să încheie un accord de distributie cu producătorul acestora.

Aparatul Cotton Candy Factory, care a debutat pe piață în urmă cu trei ani, este produs în Taiwan de Feiloli Electronic Co. Ltd. VendEver avea un contract exclusiv de asamblare a echipamentului și de distribuire a acestuia către operatorii din Statele Unite, Canada și Mexic, dar și de reprezentare la nivel mondial. Aparatul în cauză prepară o vată de zahăr pe băț în mai puțin de un minut. Este echipat cu un mechanism de auto-curățare care este activat la fiecare 10 vânzări și care curăță laturile bolului

VendEver LLC announced that it has closed its worldwide operations as master distributor of the Cotton Candy Factory vending machine after it was unable to reach an agreement with the manufacturer to continue the distribution of the machines.

The Cotton Candy Factory machine, which made its debut three years ago, is manufactured in Taiwan by Feiloli Electronic Co. Ltd. VendEver had an exclusive agreement to assemble the equipment in Nevada for shipment to vending operators in the United States, Canada and Mexico, in addition to representing it worldwide. The novel vender prepares a serving of cotton candy on a stick in less than a minute. It is equipped with a self-cleaning mechanism that’s activated after every 10 vends to scour the sides of the candy bowl.

One thought on “VendEver, cel mai mare distribuitor de aparate de vending de vată pe băț încetează operațiunileVendEver Ceases Operations As Master Distributor Of Cotton Candy Vending Machine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*