Nu este o revoluție, dar este un pas înainte: am mărit formatul revistei noastre și asta vine și în întâmpinarea unor nevoi în care “mărimea contează”. Însă cel mai mult cred că ediția de față reprezintă o evoluție și din alte puncte de vedere. Ca să vă faceți o idee, iată subiectele ce le puteți citi în acest număr:

Nescafé, brandul companiei Nestlé care a debutat la nivel mondial ca o soluție inovatoare pentru conservarea stocurilor mari de cafea, aniversează 75 de ani, fiind una dintre cele mai populare băuturi din întreaga lume își serbează ziua în revista Vending Inside. Este o onoare pentru noi să fim gazda acestui eveniment major.

Continuăm serialul dedicat pieței de vending de la noi cu alte teme de dezbatere interesante: comunicarea și etichetarea, sănătatea și siguranța consumatorului, ecologie și estetică, statul și legislația.

În articolul “Cafea Fortuna, locul unde zeii cafelei dansează” te invităm să vizitezi alături de noi fabrica unde se produce cafeaua Fortuna, loc de care am rămas impresionați.

În zona dedicată prezentării de produse vă recomandăm trei firme: ALCOR care ne prezintă Winning Duo – cel mai nou model și, totodată, vârful de gamă al automatelor de cafea FAS și Coges Engine care este ultimul sistem de plată electronic de la Coges, apoi ROLIM ne expune Latte Scremato Granulare care este bazat pe lapte praf degresat, oferind un gust excelent și garantând mobilitatea aparatelor de vending ce-l folosesc, Premium Choc XDX care conține ca ingrediente lapte, derivate din lapte și pudră de cacao (17,5%), prezentând un grad ridicat de cremozitate și un gust mai dulce, cafeaua boabe Baristo Vending – o cafea robusta de cea mai bună calitate, care oferă un standard ridicat de satisfacție oricărui băutor de cafea vending, și nu în ultimul rând avem noul Mercedes-Benz Citan care este o adevărată furgonetă de oraş dedicată business-urilor mici şi mijlocii.

Tot în această ediție regăsiți și comunicatul de presă al Patronatului Român al Industriei de Vending (PRIV) care răspunde și oferă un punct de sprijin oricărei firme ce activează în industria de vending cu privire la propunerea de modificare a Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale Sanitare, Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr.111/2008 ce a fost postată și supusă dezbaterii publice în luna decembrie 2012 pe siteul ANSVSA.

Partenerii noștri de la European Vending Association au conceput pentru Europs 2013, care va avea loc pe 5 mai 2013 la bordul vasului de croazieră Vending Cruise, un program ce oferă industriei de vending 6 motive bune pentru a crede într-un viitor mai bun.

În această ediție facem și două analize ce tratează subiecte actuale în lumea vendingului de pretutindeni: vendingul și obezitatea, care este relația acestora și cum poate fi ea îmbunătățită și rolul vendingului în creșterea notorietății brandurilor de FMCG.

În final vă recomandăm, pe lângă vizionarea celor mai importante știri din vendingul mondial, să urmăriți serialele noastre dedicate Istoriei Vendingului, Povestea Cafelei sau Tendințe în Vending, toate vin cu subiecte noi și incitante. În plus, vă oferim de peste Ocean o temă foarte la modă acolo: restaurarea automatelor de vending.

Sper să vă placă să citiți la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să lucrăm la acest număr de revistă. Noi deja pregătim următorul pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*