Coges se identifică atât de mult cu ultimul său sistem de plată electronic încât și-a dorit chiar ca numele companiei să facă parte din numele produsului: “Coges Engine”, datorită faptului că, precum în cazul firmei Coges, punctul forte al sistemului Engine constă în experiența acumulată, în versatilitate și în inovație.

“Creierul” sistemului Coges Engine este reprezentat de o puternică placă electronică ce poate fi conectată prin protocol Executive sau MDB la orice tip de automat vending, acceptor de monede cu rest sau cititor de bancnote. Poate încorpora un card microSD pentru a spori capacitatea de înregistrare a datelor contabile; de asemenea, poate încorpora module ușor de instalat, astfel încât să mărescă performanțele sistemului prin adăugarea unui sistem de telemetrie GPRS, unei conexiuni cu rețeaua LAN a companiei sau a comunicării prin Bluetooth. Coges Engine Data  este modelul de bază al gamei: permite înregistrări precise și acurate ale tuturor datelor contabile ce pot fi transferate în format standard pentru a fi citite cu ajutorul unui soft de gestiune. Cu ajutorul modulelor opționale vă puteți bucura de toate avantajele telemetriei: verficarea informațiilor și stocurilor de produse în timp real, monitorizarea de la distanță a alarmelor automatului de vending, modificarea prețurilor, etc., toate reprezentând funcții importante ce permit operatorului să evite deplăsările costisitoare pe teren sau pierderile în vânzări.

Prin adăugarea unui cititor de cheie sau de card, Coges Engine devine un sistem de plată cashless sigur și de încredere. Sistemul permite utilizarea cheilor și cardurilor patentate de Coges, dar gama de modele include și versiunile MIFARE și LEGIC. Aceste modele pot înregistra până la 100 de prețuri, 5 liste de chei și 10 intervale orare și pot deține și funcții avansate de gestionare a bonusurilor, eco-reciclare a paharelor folosite, controlul caloriilor și multe altele.

Datorită designului său modular, înlocuirea sau adăugarea altor cititoare sau altor module opționale sunt posibile fără înlocuirea plăcii principale, astfel încât sistemul se adaptează pentru a răspunde oricărei nevoi. În același timp, Coges Engine este un sistem compact, fără module externe masive, ocupând astfel mai puțin spațiu în interiorul automatului de vending și având mai puține cerințe din punct de vedere al instalării și întreținerii. Coges Engine este foarte ușor de utilizat: programarea, updatarea firmware-ului și auditul informațional pot fi realizate în doar câteva secunde cu ajutorul unui stick USB sau de la distanță în cazul modelelor echipate cu sistem de telemetrie, mulțumită softului gratuit pus la dispoziție de Coges.

Distribuit prin: SC Alcor Invest 2000 SRL –  Importator COGES in Romania

Pentru detalii suplimentare contactati echipa noastra de vanzari.

Tel.: 021/321.68.52; E-mail: sales@alcor-holding.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*