Între 15 și 17 mai 2013, la Standul Nr. 101 a sălii principale a Centrului de Expoziții Romexpo din București, SATRO va prezenta o gamă variată de specialități, pe lângă bine-cunoscutele sortimente SATRO de  ciocolată, cappuccino, ceai, topping și lapte.

SATRO GmbH este în proporție de 100% subsidiară a grupului FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari prelucrători de lapte din lume. SATRO este de 40 de ani un bun specialist în prelucrarea și producerea de băuturi calde și reci de calitate superioară pentru vending, în catering și OCS.

Competenţa de bază a companiei constă în expertiza de valoare în prelucrarea materiilor prime, cum ar fi laptele și cacao. Datorită faptului că SATRO are mulţi ani de experienţă în acest domeniu, compania a devenit un partener calificat al operatorilor din întreaga lume. Compania se situează printre producătorii de top din sectorul de vending datorită unor motive bine întemeiate.

Specialități prezentate la VENDING EXPO 2013:

SQD TOPPING GRANULARE WHITE LINE – Laptele inspiră cafeaua.

SQD TOPPING GRANULARE WHITE LINE oferă combinația perfectă de lapte, grăsimi și zahăr. De aceea are un gust cremos și armonios de lapte, ușor dulce spre final. În plus, acest produs impresionează prin gradul de solubilitate.

SQD PREMIUM CHOC XDX – Pentru adevărații iubitori de ciocolată.

Un răsfăț cu multă cremă de ciocolată, cu o textură bogată şi netedă și cu un gust intens de ciocolată. PREMIUM CHOC XDX este extrem de gustos și consistent, în timp ce dozajul este extrem de scăzut.

SQD INSTANT TEA WILD BERRY – Ceaiul trezeşte spiritul şi aduce varietate aparatului dumneavoastră de vending.

SQD INSTANT TEA WILD BERRY are aromă de fructe de pădure și un gust dulce bine asortat.

SQD Tea Line include o selecție de 6 ceaiuri de fructe instant, delicioase. Datorită faptului că beneficiază de o densitate uniformă în vrac, ele pot fi schimbate uşor – nu este nevoie să reprogramăm aparatul. Fiecare varietate este uşor solubilă şi, fie că este servită cald sau rece, reprezintă un răsfăț răcoritor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*