SALEX 2013, Expoziţie de Agrement din America de Sud, ediția nr. 24

23- 25 Iulie 2013
Loc: TRANSAMERICA EXPO CENTER, São Paulo, Brazilia

Salex este cel mai mare târg al industriei de agrement profesionale din America Latină, fiind recunoscută la nivel mondial pentru un portofoliu de aparate, echipamente şi accesorii de divertisment care se adresează tuturor, şi unul dintre termometrele principale ale sectorului de divertisment și nu numai de pe piaţa  braziliană. Anul acesta, Salex sărbătoreşte 24 de ani de activitate neîntreruptă.

Expoziția de Agrement din America de Sud este cel mai mare eveniment dedicat sectoarelor de divertisment, recreere şi vending. Acest eveniment va prezenta cele mai noi echipamente şi tehnologii cu utilizare crescută în parcuri de distracţii, locuri de joacă, bufete pentru copii, dar şi în multe alte locuri.

Expoziția de Agrement din America de Sud atrage la fiecare ediţie mii de oameni în căutarea de oportunităţi de afaceri eficiente şi de crearea unor parteneriate strategice de succes. Profesionişti din întregul lanţ al industriei de agrement şi divertisment vor veni la acest eveniment pentru a discuta toate aspectele legate de această industrie.

La Expoziția de Agrement din America de Sud vor participa proprietari de parcuri de distracţii, oameni de afaceri, comercianţi cu amănuntul de utilaje și echipamente utilizate în sectoarele de divertisment şi agrement, distribuitori, importatori, exportatori şi toţi profesioniştii afiliați la aceste sectoare.

Industriile participante la Expoziția de Agrement din America de Sud vor fi: industria de arcade, de piese și accesorii, foi metalice și plastic, piscine, jocuri video, aparate de vending, de centre de distracţiei în familie, cadouri, amenajare a teritoriului, toalete mobile, lifturi, producerea efectelor de spectacole cu laser, de sisteme de acces, darts electronic, bowling tradiţional, arhitectură și decorare, decorare de petreceri pentru copii, de baloane şi accesorii, parcuri de distracţii, firme de inginerie, industria de echipamente pentru parcuri acvatice, de panouri decorative, sisteme de securitate, turism de aventură și multe altele. În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate cele mai bune echipamente şi utilaje necesare în arhitectură și decorare, alpinism şi cățărare în copac, biliard, bufetele pentru copii, iluminare şi efecte speciale, locuri de joacă și în multe alte zone de distracţie şi activităţi de agrement. Furnizorii şi fabricanţii de top vor participa la această expoziție pentru a le prezenta participanţilor cele mai bune dintre inovaţiile lor.

China International Vending & OCS Show 2013, ediția a 10-a

4-6 septembrie 2013

Loc: Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center, Shanghai, China

Spațiu estimat: 10.000 m2.
Sponsorizată de: Confederația de Industrie și Comerț din China) și China Tongyuan Corp.

Susținută de:   Asociația Națională Americană de Vending (NAMA)
Asociația Europeană de Vending (EVA)
Asociația Japoneză a Producătorilor de Aparate de Vending (JVMA)

Ce veți găsi aici:
Aparate de vending și echipamente pentru servicii de autoservire:
• Aparate de vending pentru băuturi şi gustări, pentru băuturi îmbuteliate și conserve, snacks-uri, bomboane de ciocolată şi produse de cofetărie, etc.;
• Aparate de vending pentru alimentele calde, tăiței, chips-uri, floricele de porumb, Hot-Dog, pizza şi paste, etc.;
• Aparate de vending speciale pentru înghețată, vată de zahăr, suc de portocale proaspăt stors, etc.;
• Aparate de vending pentru produse de larg consum, cosmetice, parfumuri, MP3/MP4, telefoane mobile, CD/DVD, ţigări, șervețele, prezervative, lenjerie de corp, costume de baie, umbrele, medicamente, flori, reviste, ziare şi consumabile de reciclare;
• Magazine de vending integrate pentru băuturi, produse alimentare şi de larg consum, magazine automate comerciale cu o linie completă de aparate de vending comerciale;
• Aparate de vending vrac pentru jucării, capsule, gumă de mestecat şi bomboane;
• Aparate de vending de apă, aparate de vending de bilete, distribuitoare de cărți, kiosk-uri cu ecran digital, kiosk-uri foto, maşini de spălat cu fise, aparate de lustruit pantofi cu fise, scaune de masaj, echipamente de fitness, încărcătoare de baterii de telefon mobil şi alte echipamente şi facilităţi de autoservire operate cu fise.

Sisteme de plată și tehnologii de vending:
• Mecanism de monede, acceptor/rejector de monede/valute, validator de bancnote, carduri IC fără contact şi sisteme de plată fără numerar, sisteme de plată a telefonului mobil; schimbătoare de monede/valute, numărătoare și sortatoare de monede/valute, etc.;
• Sisteme de monitorizare de la distanţă, sisteme de operare rute, sisteme de colectare de date şi de raport, telemetrie fără fir, sisteme GPS, aplicații digitale şi pentru ecrane digitale şi e-commerce, etc.

Piese de schimb și accesorii pentru aparate de vending:
• Piese şi accesorii pentru aparate de vending și OCS-uri de cafea, inclusiv utilaje: panouri, micro-motoare, spirale, hamuri, încuietori de metal, panouri digitale, tastaturi, şi întrerupătoare, etc.

OCS/Aparate de Cafea, Cafele și Ingrediente:
• Aparate de vending de cafea, espressoare; aragaze pentru cafea, prăjitoare de cafea, râșnițe de boabe de cafea, distribuitoare de cafea; mixere de lapte, căni de cafea, hârtie pentru filtru, dispozitive de gheaţă, fabricatoare de ceai, ceşti de cafea, linguri de cafea,  materialele și echipamente de  ambalare a cafelei şi a ceaiului;

• Boabe de cafea crude, boabe prăjite, cafea instant, praf de cafea, băuturi de cafea, pachete de cafea şi ceai, etc.;
• Produse de însoțire a cafelei, zahăr, arome şi parfumuri, vin de cafea, ceai, pulbere de fructe și ingrediente, materii prime pentru ceai, lapte, etc.

Băuturi de vending, apă, alimente și produse pentru gustări:
• Toate tipurile de băuturi, ape, produse alimentare şi produse pentru gustări vândute prin vending cum ar fi, băuturile îmbuteliate și conservele, apa minerală şi distilată, gustările ambalate în pungi, bomboanele de ciocolată, bomboane, produsele de patiserie, gume de mestecat, prăjiturile, fructele uscate, tăiței, chips-urile, floricele, înghețată, iaurt, etc.

Servicii conexe pentru industria de vending & OCS:
• Operatorii de vending, reparaţii şi întreţinere, curăţare, publicitate, decor, materiale de manevrare şi transport, finanțări, asigurări, consultanță, educație/training; mass-media conexă, reviste şi site-uri web.

EXPOVENDING & OCS Latin America 2013

10-11 Septembrie 2013

Locație: Palatul Convențiilor Anhembi, Sao Paolo, Brazilia

EXPOVENDING & OCS, cel mai mare eveniment al Industriei de Vending din America Latină, aniversează 11 ani de existență. Anul trecut acest eveniment s-a mutat în Anhembi Park, cel mai mare centru de evenimente al Americii Latine. Evenimentul se va desfășura pe 10 și 11 septembrie, cu sprijinul Asociației Braziliene de Vending și al organizației EPS. La această ediție se așteaptă peste 6.000 de vizitatori interesați. Piața aparatelor de vending crește de la an la an cu o rată de peste 20%. Fiind un eveniment exclusiv B2B, acesta este locul perfect de a prezenta produse și servicii, de a promova branduri și de a găsi potențiali clienți și furnizori. Astfel, evenimentul devine un pas important spre cunoașterea pieții de vending din America Latină.

Acest eveniment este susținut de mai multe asociații naționale și internaționale ale industriei, cum ar fi: EVA – Asociația Europeană de Vending și NAMA – Asociația Americană de Vending. Publicul este format din proprietari, parteneri, directori, manageri, ingineri, achizitori, vânzători și consultanți.

Toți aceștia sunt prezenți la eveniment pentru a se informa cu privire la noile produse (echipamente, accesorii și oportunități de afaceri). Furnizorii se vor actualiza cu privire la piață, își vor consolida relațiile, vor construi parteneriate și vor face achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*