American Express și Isis au introdus American Express Serve pentru Mobile Wallet (portofelul mobil) de la Isis. Contul cu marcă dublă va fi oferit de fiecare portofel mobil Isis ca parte din programul național de lansare al acestui an și le va permite utilizatorilor să tasteze și să plătească folosind conturile lor American Express Serve.

Prin adăugarea lui American Express Serve la  Mobile Wallet Isis – o asociere mixtă între  AT&T Mobility LLC, T-Mobile USA Inc. și Verizon Wireless – utilizatorii portofelelor mobile vor putea să adauge numerar în conturile lor American Express Serve sau să le finanțeze folosindu-și conturile bancare existente, orice card de credit sau debit, sau prin depozit direct și pot tasta și plăti prin intermediul telefoanelor lor mobile la orice punct de vânzare care beneficiază de NFC (Near Field Communication) care acceptă American Express. Clienții vor putea de asemenea să plătească facturi online și să trimită bani prietenilor și familiei folosind conturile American Express Serve.

“Milioane de oameni vor putea să  îşi administreze și să își mute banii convenabil şi ieftin prin conectarea platformelor”, a spus Dan Schulman, preşedintele grupului American Express. “Consumatorii – inclusiv cei fără acces la conturile bancare sau de credit tradiționale – pot avea acces oricând doresc la servicii financiare zilnice. Iar soluţia noastră combinată funcţionează în mediul de vânzare cu amănuntul de astăzi, dar și în viitoare puncte de vânzare ale ecosistemului de tipul “atinge pentru a plăti”.

Portofelele Mobile folosesc tehnologia near field communications (comunicare a câmpurilor alăturate) pentru a le permite clienților să plătească, să revendice cupoane și să prezinte puncte de loialitate cu ajutorul telefoanelor mobile. Portofelul Mobil Isis pune la dispoziție de asemenea și cardurile American Express U.S. Consumer și OPEN Small Business. Isis a anunțat recent că plănuiește să se extindă la nivel național în cea de-a doua jumătate a anului în curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*