VENDINGEXPO UCRAINA 2013

06 – 08 Noiembrie 2013
Locație: Kiev ExpoPlaza, Ucraina

Vending Expo Ucraina este un eveniment anual pentru reprezentanţii de top ai industriei de vending. Această expoziție prezintă cele mai recente tehnologii de vending din industriile comerţului şi serviciilor şi demonstrează avantajele şi oportunităţile de afaceri în vending. Producători şi distribuitori de echipamente de vending, precum şi operatori de reţele de vending; producători de componente; companii de întreținere; producători şi furnizori de produse pentru comerțul de vending; bănci; companii de leasing, de asigurări și consultanță, cu toții vor participa. În cadrul expoziţiei vor avea loc mai multe seminarii și conferințe.

Scopul expoziției:

 • Prezentarea de tehnologii moderne automate pentru industria de comerț și servicii;
 • Demonstrarea avantajelor și a oportunităților oferite de afacerea de vending;
 • Promovarea tehnologiilor de vending, asigurarea efectului comercial, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori;
 • Furnizarea de condiții optime pentru participanți și pentru contactele lor de afaceri;
 • Lărgirea numărului de operatori de pe piața de automate de vending prin intermediul unor întreprinderi mici și mijlocii din Ucraina.

Vă invităm să participați la expoziţia producătorilor şi distribuitorilor de echipamente de vending; a operatorilor de reţelele de vending; a producătorilor de componente; companiilor de întreținere; producătorilor şi furnizorilor de produse pentru automate comerciale; a băncilor; leasingului, asigurărilor şi a companiilor de consultanță.

Grupurile ţintă de vizitatori ai expoziţiei sunt antreprenorii particulari;  proprietarii de reţele de vending; directorii şi managerii generali ai centrelor comerciale, de divertisment, sport, ai centrelor de expoziţii şi de afaceri; proprietarii şi directorii instituţiilor de învăţământ, companiile de transport, hotelurile, campingurile, centrele medicale şi de îmbunătăţire a sănătăţii, saloanele de frumuseţe, instituţiile financiare; reprezentanţi ai afacerilor în IT.

Segmente Tematice
 • Aparate de vending:
 • – aparate de cafea

  – aparate de gustări

  – aparate de turnat și vândut băuturi

 • Aparate pentru vendingul cu apă
 • Juke-box-uri
 • Cabine Foto
 • Aparate de vending cu prezervative
 • Șezlonguri de vending pentru masaj
 • Aparate de vending de spălat rufe
 • Aparate Xerox
 • Kiosk-uri cu senzori
 • Terminale de plată
 • Sisteme de plată
 • Software
 • Servicii de telecomunicații
 • Tehnologii de plată și securitate
 • Componente și accesorii
 • Produse adiacente
 • Presă comercială

Centrul de expoziții KIEV EXPOPLAZA le oferă participanţilor o gamă completă de servicii de calitate excelentă, care sunt create pentru a sprijini participarea la târg. Centrul de expoziţii KIEV EXPOPLAZA are o poziţie deosebită, potrivită pentru a optimiza timpul participanţilor, pentru a oferi soluţii oportune şi eficiente în vederea atingerii obiectivelor organizaţionale şi de logistică privind garanția calității participării.

NAMA CoffeeTea&Water 2013

12-14 noiembrie 2013

Locație: Gaylord Opryland Resort & Convention Center, Nashville, Tennessee, SUA

Toate standurile CTW (CoffeeTea & Water) 2012 au fost strânse și ambalate și am plecat la drum din New Orleans spre nord, pe hitul lui Willie Nelson “On the Road Again”. CoffeeTea & Water 2013 se îndreaptă către Nashville, Tennessee, patria celebrului Ryman Auditorium şi a lui Grand Ole Opry.

CTW 2013 va avea loc la Gaylord Opryland Resort & Convention Center. Opryland este un hotel frumos și perfect pentru CTW 2013. Notați aceste date în calendarul dvs. şi veniți alături de NAMA în “Music City,” în perioada 12-14 noiembrie. Din nou CTW va împărții același spațiu cu Conferinţa Anuală de Afaceri a Asociației Internaționale a Apei Îmbuteliate (IBWA).

Cu mai mult de 600 de participanţi, CTW este singurul eveniment amplu de educaţie şi creare de relații de afaceri în vending al SUA, care se adresează cafelei, ceaiului şi operatorilor de servicii  cu apă.

CTW va include 12 sesiuni educaționale axate pe cafea, 110 standuri dedicate cafelei, ceaiului şi apei, şi două recepții de afaceri.

Mergeți la NAMA CTW 2013 pentru un program plin de evenimente, ce include 14 sesiuni dinamice de educaţie, 3 oratori experţi și 2 oratori invitați din industrie. Cu un program care oferă diverse subiecte şi prezentări din industrie, asiguraţi-vă că veți înregistra încă 2-3 membrii ai personalului dvs. pentru a vă asigura că cineva de la organizaţia voastră participă la fiecare sesiune.

Asociația Americană de Vending (NAMA) va oferi, de asemenea, două workshop-uri cu subiectele: Programul de Certificare a Calității Cafelei (QCCP) şi Fundamentele Preparării Cafelei şi a Berii, ce au fost perfecționate în ultimii 13 ani, de peste 1.000 de operatori.

Îmbogățește-ți cunoştinţele în băuturi – sesiuni ce se concentrează asupra extinderii cunoştinţelor dumneavoastră cu privire la băuturi, creşterea consumului de către clienți şi întărirea legăturii dintre apă şi cafea & ceai.

Îndulciți sesiunile vânzărilor dumneavoastră – perioadă de timp ce se concentrează pe oferirea de servicii de calitate, depăşirea aşteptărilor clienţilor şi profesionalism.

Luați și ultima picătură din informațiile noi de afaceri – sesiuni ce vor acoperi în general afacerile din punct de vedere al reglementării rentabilității, durabilității şi al reglementărilor din industrie.

Membrii Asociației Americane de Vending (NAMA) se pot înregistra cu suma de 269$, dar pentru companiile care trimit mai mulți participanţi există reduceri disponibile. Cei care nu sunt membrii sunt, de asemenea, invitaţi să participe. NAMA se aşteaptă la un număr record de expozanţi şi va oferi încă o dată peste 12 sesiuni educaționale. Prezenţa la CTW a crescut constant în fiecare an şi oferă o valoare excelentă. Membrii din industria de cafea recunosc că oportunitățile educaţionale şi de networking oferite de acest eveniment sunt poate de neegalat.

Recunoscut ca fiind capitala mondială a muzicii country, Nashville este de asemenea, unul dintre oraşele cu cea mai rapidă creştere din SUA. Gaylord Opryland Resort and Convention Center este considerat o locaţie de top pentru întâlniri, dispunând de destinaţii interesante, precum istoricul Ryman Auditorium, The Grand Ole Opry şi Honky Tonk Alley.

Cu peste 110 expozanţi, recepţii și evenimente din ce în ce mai numeroase, planul Asociației Americane de Vending este să ofere membrilor lor, o experienţă care aduce mai multă educaţie, mai multe relații de afaceri şi mai multe posibilități de construire a businessului decât oricând altcândva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*