Am vizitat sediul companiei Lumea Cafelei și am fost plăcut surprins să văd că nu doar arome puternice și îmbietoare de cafea ne-au întâmpinat, ci și o remarcabilă diversitate de produse de vending. Ai de unde alege. Aici, la Lumea Cafelei, îți poți satisface și cea mai excentrică dorință legată de produsele dedicate vendingului. Orice ai nevoie, găsești aici.

În această ediție vă prezentăm gama de la COVIM.

COVIM SI – UN ECHILIBRU ARMONIOS DE AROME BINE SELECȚIONATE. PLINĂ DE SAVOARE ȘI CU AROMĂ INTENSĂ. 100% CAFEA ROBUSTA.

COVIM OROCREMA – UN AMESTEC DE 100% CAFEA ROBUSTA DIN DIFERITE ZONE. ACIDITATE SCĂZUTĂ, CORPOLENTĂ, CU AROMĂ FINĂ ȘI FOARTE CREMOASĂ.

COVIM GRANBAR – UN AMESTEC DE 15% CAFEA ARABICA ȘI 85% ROBUSTA CU AROMĂ SPECIALĂ, BINE ECHILIBRATĂ ȘI FOARTE AROMATĂ. FOARTE APRECIATĂ DE CEI MAI MULȚI CONSUMATORI DE CAFEA PENTRU VENDING.
COVIM PRESTIGE – O AROMĂ MULTIDIMENSIONALĂ, UNIC DE BOGATĂ ȘI COMPLEXĂ, DATĂ DE AMESTECUL PERFECT A 35% CAFEA ARABICA CU 65% CAFEA ROBUSTA. TOPUL GAMEI PENTRU AUTOMATELE DE VENDING.

COVIM QUALITA BAR – PRIMA ALEGERE ÎN GAMA DE HORECA DE LA COVIM. UN “VERRO” ESPRESSO ITALIAN. UN AMESTEC DE 50% CAFEA ARABICA CU 50% CAFEA ROBUSTA, CREAT PENTRU O AROMĂ INTENSĂ ȘI ACIDITATE SCĂZUTĂ.

COVIM DECAFFENATO – O CAFEA PENTRU INSOMNIACI

COVIM RUBINO – 90% ARABICA, 10% ROBUSTA CAFEA BOABE. CREAT PENTRU IUBITORII DE CAFEA AROMATĂ, CREMOASĂ, CU O AROMĂ PUTERNICĂ ȘI DISTINCTĂ.
COVIM SMERALDO – CAFEA 100% ARABICA, PENTRU CEI CĂRORA LE PLACE CAFEAUA UȘOARĂ, AROMATĂ, CU UN GUST CORPOLENT INTENS.
COVIM FRAGAR – GUST PLĂCUT ȘI ECHILIBRAT, GUST DE LUNGĂ DURATĂ ȘI AROMĂ PUTERNICĂ

COVIM FRAGAR (250 g) – ESTE O CAFEA DEDICATĂ SEGMENTULUI RETAIL ȘI O PUTEȚI ACHIZIȚIONA ÎN PACHETE DE 250 DE GRAME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*